• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amacınız ne? Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki araçları, "Yenikapı'daki İBB araçları" diye yayınladılar

Yeniakit Publisher
2019-09-05 14:42:00 - 2019-09-05 14:49:05
Amacınız ne? Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki araçları, "Yenikapı'daki İBB araçları" diye yayınladılar

Euronews isimli sözde uluslararası haber ajansı, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen araçların görüntüsünü, CHP'li İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergileyeceği lüks makam araçları olarak yayınladı.

FETÖ'cü Servet Yanatma'ya ev sahipliği yapan sözde haber ajansı Euronews, sosyal medyada büyük tepki çeken bir habere imza attı.

Sınır kapısındaki görüntüyü Yenikapı diye paylaştı

Euronews, İmamoğlu'nun Yenikapı'da dizmeyi vaat ettiği sözde makam araçlarının haberinde, Kapıkule Sınır Kapısı'nda sıra bekleyen araçların görüntüsünü paylaştı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte o skandal: 

Aynı zamanda CHP'nin haber kanalı Halk TV de, aynı skandala imza atarak Yenikapı'daki araçlar diye söz konusu fotoğrafı kullandı.

Haberin orjinali:

Yenikapı'daki araçlar

İmamoğlu ve saz arkadaşları, İBB'nin başın gelmeleri durumunda, belediyedeki gereksiz lüks makam araçlarını sergileyeceklerini söylemişti. Bugün şova başlayan İmamoğlu, belediye hizmet araçlarını Yenikapı'ya dizdi... Zabıtaların Smart markalı araçlarını bile makam aracı diye alana götüren İmamoğlu, donduruculu kamyonetleri dahi Yenikapı'ya götürdü. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Makam aracı değil bunlar

Yazlık kışlık ilkbahar sonbahar lık 1700 araç nerede? Siyah lüks araç olacak neredeyse bulun

hakan

belediyenin 30 tane şirketi var . sadece igdaş da 300 hizmet aracı var. diğer şirketleri de düşün . hizmet götürmek için hizmet aracı sart. sen şirketlerin üzerinde hizmet aracı yazılı araçlarını topla bunları makam aracı diye halka algı yap. dürüst insan değil biliyoruz da Allahtan korkun varsa resmi belgelerini çıkar bu araçların. ama çıkarmaz. halkımızda bunlara inanacak cok cahil insan var. hep israf deyip hem de 175 lüks araç kiralamak için ihaleye çıkmak nasıl mantık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23