• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD üssüne roketli saldırı

Yeniakit Publisher
2022-04-30 22:25:00 -
ABD üssüne roketli saldırı

Irak'ın Anbar vilayetinde ABD güçlerinin konuşlu olduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü'ne roketli saldırı düzenlendiği açıklandı.

Irak’ın Anber vilayetindeki Ayn el-Esed Askeri Üssü'ne saldırı düzenlendi. ABD’nin konuşlu olduğu askeri üsse düzenlenen saldırıda roketlerin üssün çevresine düştüğü belirtilirken, olayda can kaybına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

General Kasım Süleymani’nin 2020 yılının başında Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD tarafından öldürülmesinin ardından, Irak’taki ABD askeri üsleri kimliği belirsiz gruplar tarafından saldırıya maruz kalıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Roket Atan

Olmadı ! Yani hiç olmadı ! Önemli bir haber mi ki bunu haberlerde açıklıyordunuz ?! Yani bir kaç laham - kanal faresi roketlere hedef olmuş, eeeh iyi güzel işte ! Ha bir kaç hamam böcegi yaralanmış, ha gebermiş, bu gayet normal bir şey, kim sormuuuuş, kim duymuş ?!?!? haber kanalında yer alacak kadar bir önemi yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23