• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Karanlık sularda yüzen muhalefet ve yandaşları

27 Haziran 2017
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Görüyoruz ki son zamanlarda SADAT A.Ş.’yi karalamak için siparişler gelmeye başlamış. Ancak bunun da altında bir bityeniği aramak gerek. Ülkemizde herkes kendine göre bir vatanseverlik tutturmuş. İşin ilginç yanı; Mao’cu Leninist, ulusalcı sosyalist, laik vatanseverlik filan almış başını gidiyor. Yahu kardeşim siz manyak mısınız?

Bu milletin mayasında ne zamandan beri Çinli Budist veya Marksist yaşam biçimi şekillendi? Nereden çıktı da ülkemizde birileri Maocuların çocukları oldu? Olabilirler, biz olamazlar demiyoruz ancak bilmelidirler ki içimizde birer düşmanlar.

Marks’ın çocukları içimizde Leninizm uşağı da olabilir. Onların da sonunu görüyoruz. Kendilerine göre Mao’cu ve Leninizm yaşam biçimi şekillendirenler unutmasınlar ki bu millet bütün bu kirli projeleri gömecek kadar azimli ve gayretlidir. Allah’tan, imandan yoksun biçare düşünceler son zamanlarda çok türemeye başladı. Hayra alamet olmadığının farkındayız. 

Bizdeki ulusalcı sosyalist akımcılar! Allah aşkına size ne oldu? Akıl dağıtılırken Marksizm dağında mı kaldınız? Bu nasıl bir sosyal yaşam biçimi? Ulusalcı dersiniz; dinden imandan haberiniz yok. Milletin değerlerinden uzak, İslam’ı hor gören, aşağılayan ve rencide edici propaganda yapanlar ne zamandan beri insanlığa hizmet ediyor?

SADAT A.Ş.’yi kötülemenin, Pentagon’un uşaklığı, Siyonist sistemin köpekliği anlamına geldiğini unutmayalım. Son zamanlarda sanırım ulusalcıların çarkları bozuldu veya FETÖ’nün dümeni kırıldı ama ne ilginçtir ses tek yerden geliyor ve bunların yuları birilerinin elinde. Şunu kafanıza sokun; SADAT A.Ş.’nin tek amacı var: Müslüman coğrafyasının refahı ve bağımsızlığı. Tabii ki de sözümüz Müslüman olmayanlara, bunu bilin. İçimizde küresel güçlere hizmet edip, fütursuzca bu ülkenin ekmeğini suyunu içenedir sözlerimiz. Eğer CHP ve HDP gibi din karşıtları, ulusalcı, Marksist, sosyalist maşalar SADAT A.Ş’yi kamuoyunun gündemine getiriyor ve hedef alıyorsa bilin ki SADAT A.Ş. doğru yoldadır.

SADAT AŞ yerli savunma sanayiine önem veren, İslam ülkeleri işbirliği adına tarihi bir misyon üstlenen tek yerli savunma sanayi SADAT Uluslararası Savunma Danışmanlık Şirketi 2012 yılı başında danışmanlık, eğitim ve donatım hizmetlerini hangi kriterlere göre vereceğini ve bunların ne şekilde denetleneceği bilgilerini 46 sayfalık bir kitapçıkta toplayarak 20 Nisan 2012 tarihinde Milli Savunma Bakanlığına sunmuştur. Yurtiçinde veya yurtdışında T.C veya uluslararası yasalara aykırı bir tek bile faaliyet yürütmemiştir. Bazı densizlerin bu konuyu bir daha gözden geçirmesi gereklidir.

Son zamlarda onur yürüyüşü diyerek kamuoyunda algı yönetmeye çalışan zavallı düşünce gurubu sanıyorum onursuzlardan olduklarını unutmuşlar. Gey, lezbiyen, sapkın yaşam biçimlerinin önemli bir proje olarak gündeme alınması için birilerinin görevlendirilmesi çok manidar.

Dikkat ettiyseniz 7 Haziran seçimlerinde CHP ve HDP, gey ve lezbiyen yürüyüşlerinden epey medet umuyordu. Ama millet kime tokat atması gerektiğini bilir. Onun için tekrar altını çizmek isterim. Marksist, Leninist, Ulusalcı, Sosyalist, gey, lezbiyen, sapkınlardan uzak durun. Bu millet temel yaşam biçimi İslam çizgisi olan ve Müslüman olarak yaşamını sürdürmeye çalışan aziz bir millet. Allah’ın izni ile hiçbir zaman size ve sizin gibilerin projelerine izin vermeyecektir.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Bey önemli bir iftar programı düzenlemişti ve bizler de davetli olarak katılım sağladık. Görünen tablo bizler için çok önemli idi. Birincisi; yer Taksim’di ve üç semavi dinin temsilcisinin de orda olması bizler için çok önemliydi. Herkesin ortak sağduyusu huzur, barış ve insanlığa hizmet şiarı oldu. 

Beyoğlu gibi bir yerde belediye başkanı olmak bence zor bir görevdir ama şu unutulmamalıdır; zoru başaranlar, toplumsal uzlaşmayı sağlayanlar birer görev adamıdır. Hem Müslümanların, hem Hristiyan ve Yahudilerin en çok ortak olarak kullandıkları beldelerden biri Beyoğlu’dur. Bunca güzellikler varken ortamı geren bazı karanlık odakların barışı ve huzuru Beyoğlu’na çok görmesi düşündürücüdür. 

Son zamanlarda Gezi zekâlıların tekrar organize olmak için birtakım eylem hazırlığı içinde olması ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşü ve bir yerlerden destek bekleme adına yollara düşmesi, ihanet şebekeleri ile kol kola yürümesi samimiyetten uzak davranışlarının altında yatan manaları da ortaya çıkarıyor. 

Ülkemin aziz milletine selam olsun, dua ile kalın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23