• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski FBI çalışanı: Asıl darbe yolda

Yeniakit Publisher
2016-07-19 10:18:00 - 2016-07-23 09:01:37
Eski FBI çalışanı: Asıl darbe yolda

FBI eski çevirmeni Sibel Edmonds, internet ortamında katıldığı bir söyleşide, 15 Temmuz darbe girişiminin, CIA-Gülen işbirliğiyle hazırlanmış bir darbe provası olduğunu söyledi.

Münübe Yılmaz

FBI’da çalıştığı dönem, kurumda çevirisi atlanan bazı belgeler olduğunu üstlerine bildirdikten sonra kovulan, FBI eski çevirmeni ve Ulusal Güvenlik Muhbirleri Koalisyonu'nun (NSWBC) kurucusu Sibel Edmonds, internet ortamında yaptığı bir söyleşide, 15 Temmuz darbe girişiminin CIA-Gülen işbirliğiyle yapılmış bir darbe provası olduğunu ifade etti. 15 Temmuz’daki darbe girişiminin iyi planlanmıs darbeler kapsamında gözükmediğini belirten Edmonds, “Bana göre, bu Gülen’in piyon olarak kullanıldığı, CIA-NATO destekli bir darbe provasıdır. Yani sadece bir ısınma egzersizidir. Erdoğan’a karşı olan hakiki darbe yolda. Muhtemeldir ki, 15 Temmuz’da yaşananlar insanların darbeye karşı çıkıp çıkmayacağını görmek için bir denemeydi” dedi.

Amerika Gerçek Şeriatçı Molla'yı Kendi Besliyor

Edmonds, konuşmasının devamında, ABD’nin, Erdoğan’ı dünyaya şeriatçı olarak göstermeye çalıştığını, fakat asıl şeriatçı molla olarak tanimladiği Gülen’i kendisinin beslediğini vurgulayarak, FETO lideri Gülen’in evinin CIA’in hemen yanında, özel güvenlik kuvvetleri ve apaçi helikopteriyle korunduğunu dile getirdi.

Türkiye'yi Kurtarma Bahanesiyle Darbe
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Darbe girişiminin başarısız olması sonrasında, Gladyo B planı dahilinde, FETO lideri Gülen’in hala emniyette ve orduda bulunan destekçileriyle asıl gelecek darbede önemli rol oynayacaklarını belirtti. Beklenen gerçek darbenin nasıl vuku bulacağı konusunda öngörüde bulunan Sibel Edmonds, Türkiye’de İncirlik ve NATO üslerinde nükleer silah başlıklarının bulunduğunu, bunların bir şekilde İşid’e aktarılabileceğini ve sonrasında Türkiye’yi kurtarma adına darbeye zemin oluşturulabileceğini iddia etti.
Edmonds, FETO liderinin iadesiyle alakalı da, ABD’nin Gülen’i vermemek için ipe un serip, bürokratik nedenlerle işlemleri uzatarak ölmesini bekleyeceğini söyledi.

Darbeye Karşı Halkın Hükümranlığı

Türkiye’de halkın darbeye karşı kazandığı zafer ile ilgili de “Aynı durumun Amerika’da gerçekleşmesi halinde insanlar yatakların altına saklanır. Fakat Türk halkı çok cesurca, silahsız bir şekilde tanklara karşı meydan okudu.Halkın darbeye olan tepkisi, ‘benim hükümranlığıma kimse el uzatamaz” mesajının ta kendisiydi” dedi.

 

 Haber kaynaginin videosu icin

http://www.boilingfrogspost.com/2016/07/18/newsbud-sibel-edmonds-dissects-the-turkey-coup-attempt-a-cia-gulen-concocted-dry-run/

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23