• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehmet Koçak
Mehmet Koçak
TÜM YAZILARI

Ya devlet başa ya kuzgun leşe

06 Mayıs 2020
A


Mehmet Koçak İletişim: [email protected]

‘Güçlü bir Türkiye’ istemeyen emperyalist güçlerin her dönem içimizden kullandığı yosmalar ve kahpeler olmuştur ve de olmaya devam edecektir.

Bunlar, siyaset, sermaye, basın ve sivil toplum kuruluşları maskeleri içinden karşımıza çıkarlar.

Bazen de kutsal dini değerlerimizi istismar etmek suretiyle kendini gizleyerek ihanetlerini sürdürenlerin de varlığına şahit olduk. (ABD’nin kucağında oturan F. Gülen iblisin öncülüğündeki FETÖ ihaneti bunun bir örneğidir.)

Bazıları ellerine tutuşturulan özel hazırlanmış bilgi notlarını okurlar, bazıları kulaklarına fısıldananları ağızlarından salyalar akıtarak seslendirirler.

Unutulmasın ki bunlar iki cinstir.

Bazıları ısırmazlar, sadece kuyruk sallar ve havlarlar. Bunları kullananlar, zaman zaman korku operasyonlarında onları havlatır ve görevleri bitince tasmalarını çeker ve sustururlar.

Bazen sabır yoklamak için bazen de boş tartışma ortamları oluşturup ülke gündemini meşgul etmek için havlatılırlar.

Ancak her havlamaları boştur anlamına gelmez bazen neden havladıklarını ciddiye almalı.

Ama bazıları ise havlamaz, fakat ısırandır. 

Yeri ve zamanı geldiğinde harekete geçmek için emrinde olduklarından gelecek emre göre hazır bekler. İşte asıl tehlikeli olan ise havlayan değil, derin sessizlik içinde bekleyenidir.

….Ve bunlar, bulundukları makam ve mevkiler üzerinden verilen görevleri yerine getirmek için ülke ve milletimize ihanet etmekten de geri durmadılar, durmazlar.

Zaman zaman havlayanlar ve havlatılanlar devreye sokulur, bazen de o havlatılanların yerine havlamayan ancak saldıran ve ısıran cinsler devreye sokulur.

Bugün darbe çığırtkanlığı yapanlar, o kuyruk sallayıp havlayan ve havlatılanlardandır.

Biz, millet olarak bu iki cinsin ihanetini gördük ve yaşadık. 

Bazen havlayanının gürültüsünden rahatsız olduk ve onunla meşgul olurken, bazen de saldıran ve ısıranlara, yani ihanet edenlere haddini bildirdik.

Bunun en bariz örneği 15 Temmuz ihanet kalkışmasına karşı milletçe verdiğimiz o şanlı mücadeledir. 

HİÇBİR İHANET KARŞILIKSIZ 

KALMADI KALMAZ

Bu günlerde kuyruk sallayıp havlatılan kesim yine devreye sokuldu. 

O şer güçlerin amacı belli. Yeni bir ihanet kalkışmasına mecalleri kalmadı. 

İçimizdeki saldıran ve ısıran cinsler milli iradenin verdiği destekle tamamına yakını tasfiye edildi. 

Şimdi tasmasını tuttuklarını havlatarak korku vermeye çalışıyorlar.

Şunu bilsinler ki; tarihin hiçbir döneminde korkularla arkadaş olmayan Türk Milleti bu bağırsak gürültülerine aldırış etmez.  

Bir yandan koronavirüsle, diğer yanda emperyalist güç odaklarının kışkırtmaları ve yönlendirmeleriyle hareket eden ve bazı proje ülkelerin despotları tarafından da Türkiye’ye karşı desteklenen Libya’daki darbeci ‘Hafter çetesiile Suriye’deki katil Esed’e karşı mücadelemizi sürdürürken, diğer yandan da içimizdeki işbirlikçi hainlere de hadlerini bildirmesini biliriz.

Salgın sonrası dünyada yaşanacak değişim ve dönüşümler sonucu oluşacak yeni sistemde ülke olarak hak ettiğimiz yerde olmak için gerekli hazırlıklar yapıldı yapılıyor.

Başkan Sn. R. Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye, dış mihraklı güç odakları ile içimizdeki işbirlikçilerinin tüm engelleme girişimlerine rağmen hedeflerine ulaşmakta kararlıdır.

Hiçbir güç bizi baş koyduğumuz bu yoldan alıkoyamayacak. 

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliğine musallat olan dış ve iç, malum çevrelerin fitne ve fesat politikalarına çanak tutan siyasiler akıllarını başlarına alsın.

Hukuk dışı girişimler yönündeki kışkırtmalara kanmasınlar.

Bu milleti millet yapan, milli ve manevi değerlerle barışık olmayan hiçbir siyasi hareket, bu ülkede iktidarın meşru sahibi olmadı olamayacağı gerçeğini akıllarından çıkarmasınlar.  

…Ve herkes bilsin ki; bu ülkede hiçbir ihanet cezasız kalmadı kalmayacak. 

Devlet kurumları ile hükümet görevinin başındadır. Ancak, ihtiyaç duyulduğunda gereğini yerine getirmek üzere milletçe hazır olduğumuzu hatırlatmak isterim…

Kısacası; “ya devlet başa ya kuzgun leşe” sözü boşuna söylenmemiştir. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nurullah

ya devlet başa ya kuzgun leşe, Sn.Devlet Bey bu ülkenin sigortasıdır. Devlet, ülkenin gidişatına dur dedi ve ipleri eline aldı.

Şahin 66

Çok doğru tespitler sonuna kadar Recep tayip Erdoğan'ın yanındayız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23