• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehmet Koçak
Mehmet Koçak
TÜM YAZILARI

Uyarıyorum: Herkes haddini bilecek

02 Mayıs 2020
A


Mehmet Koçak İletişim: [email protected]

Hiç şüphesiz kahır ekseriyeti bizi biz ve bizi millet kılan değerlerin şuurunda olan bir milletiz. 

Ancak her milletin içinde olduğu gibi bizim de içimizde bizden görünüp bizden olmayanlar vardır.

Bunların bir kısmı dış mihrakların işbirlikçisi bölücü hainlerdir. Diğer bir kısmı ise bu milletin şanına, şerefine ve de ahlakına yakışmayan tavır ve davranışlar sergileyen ahlaksız sapıklardır.

Tarihin her döneminde her iki kesim de fırsat buldukça ihanet ve ahlaksızlıklarını göstermekten geri durmamıştır.

Ancak tarih şahittir ki, bu asil millet sabrının taştığında neler yapabileceğini göstermiştir.

Bugün de gösteriyor. 

Vatanına ve milletine sadakatle bağlı vatandaşına zora düştüğünde Ambulans uçak gönderirken, başkaldıran bölücü hainlere ise SİHA göndermesi bunun en bariz örneğidir.

Lut kavminin kalıntılarına gelince; her sabrın bir sonu olduğunu hatırlatmak ve uyarmak isterim.

Türk toplumunun, inanç, ahlak ve geleneksel aile yapısını bozmaya yönelik sapıklık ve ahlaksızlık sergileyenlere bu milletin tahammülü yoktur.

Bu ahlaksızlıkları, insan hakları ve yaşam tarzı özgürlüğü kapsamında kabul etmek ise asla mümkün değildir. 

Herkes bilsin ki, bu ülkede vatandaş olan herkes özgürce yaşamaya ve her türlü imkânlarından yararlanmak hakkına sahiptir.

Ancak hatırlatmak isterim ki; insanın cinsine bakılmadan eşit haklara sahip olması, onlara toplumun ahlâkı ve dini değerlerini tahrip etme hakkı vermez!

Unutulmasın ki, bu ülkenin asıl sahipleri bu toprakları vatan edinme adına ağır bedeller ödeyen ve halen ödemeye devam edenlerdir.

Yani bu vatan:

“Milletimi ve vatanımı yürekten seviyor. Bu milleti millet yapan milli ve manevi değerleri koruma ve yaşatma uğruna her türlü bedel ödemeye de hazırım” diyen ve gereğini yapanlarındır.

BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER 

SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Diyanet İşleri Başkanlığı ülkemizde İslâm dini hakkında fetva verme salahiyetine sahip en yüksek makamdır.

Diyanet İşleri Başkanı Sn. Ali Erbaş Hocaefendinin “İslam eşcinselliği lanetliyor” hutbesi okumak ve okutmak veya bu yönde fetva vermesi onun asli görevidir. Ayrıca “İslam eşcinselliği lanetliyor” görüşü İslâm’ın hükmüdür.

Başkan Sn. Ali Erbaş Hocaefendinin görevini yerine getirmiş olmasından birilerinin rahatsız olması veya birilerinin onun hakkında suç duyurusunda bulunması abesle iştigaldir.

Sapkınların avukatlığını üstlenen Ankara Barosu ve İnsan Hakları Derneği (İHD) İslâm’ın eşcinsellerle ilgili hükmünü ifade eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a saldırmaya geçmesi ve suç duyurusunda bulunmaları seviyesizlik olduğu kadar ahlaksızlığın açık bir delilidir.

Ayrıca onun şahsında Müslüman Türk milletine, âlem-i İslâm’a ve İslâm dinine yapılmış en büyük hakarettir. 

Bu durum gerçekten çok üzücüdür, ancak ondan da üzücü ve acı olan bu ülkeyi yönetmeye talip bir siyasi partinin yani CHP’nin bu konudaki pervasızca tavrıdır.

CHP sözcüsü Faik Öztrak, “İnanç sahiplerinin, inançlarını dile getirme hakkı vardır. Ancak bunu dile getirirken, birilerinin yaşam tarzı üzerinden nefret dilini kullanarak, düşman yaratarak bunu yapmamaları gerekmiyor” demiş.

Bu seviyesiz açıklama; “birileri rahatsız oluyorsa, dinin hükümleri dile getirilmesin” anlamına gelmektedir.   

Bu zihniyet, kutsallarını kaybetmiş veya o değerlerden vazgeçmiş olabilir. Ancak biz o değerleri yaşama ve yaşatmakta kararlıyız. 

İnanç değerlerimizin hükümlerinin bu ülkede ifade edilmesine engel olmaya kalkanlara bu millet asla fırsat vermedi ve de vermeyecektir.

Milletin değerlerini hiçe sayan, aşağılayan ve nefret söylemi içeren bu küstahça tavrı sergileyenlerin asıl niyeti Müslüman milletimizin sabrını taşırmak olduğunu biliyoruz.

Ancak, vatandaşlarımız oyuna gelmedi ve de gelmeyecektir. Çünkü hükümetimiz görevinin başında ve hukuk işlemektedir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neredeoeskiakit

Dinimize göre hırsızın elinin kesilmesi gerek. Önümüzdeki Cuma bu konuda hutbe bekliyoruz. . ayrıca hırsızlık, yolsuzluk, ensest ilişki, çocuk tecavüzü, liyakat, adalet vb konularda İslam ne diyor, memleketimizde durum ne?

Murat gözükara

Bu halkın sabır taşını zorluyorlar.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23