• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yenikapı'da tiyatro çevirmişlerdi! İBB'nin araç sayısı dudak uçuklattı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Yenikapı'da tiyatro çevirmişlerdi! İBB'nin araç sayısı dudak uçuklattı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, CHP'li İBB yönetimine tepki gösterdi. 'Göreve geldiklerinde ilk iş olarak hizmet araçlarını Yenikapı'ya çekerek manipülasyon ve şov yapmışlardı.' diyen Özdemir 'İBB'nin 2019'da 1.857 olan araç sayısı bugün 7.784'e yükselmiş durumda. Bu araçların 3 bin 565'inde araç takip sistemi olmadığı ortaya çıktı' ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) faaliyet raporuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Özdemir paylaşımında, "Göreve geldiklerinde ilk iş olarak hizmet araçlarını Yenikapı'ya çekerek manipülasyon ve şov yapmışlardı" ifadelerini kullandı.

İBB'nin araç sayısındaki artışa vurgu yapan Özdemir, "Bugün geldiğimiz noktada, İBB'nin 2019'da 1.857 olan araç sayısı 7.784'e yükselmiş durumda. Üstelik bu araçların 3 bin 565'inde araç takip sistemi olmadığı ortaya çıktı" dedi.

"İSTANBULLU HİZMET BEKLEDİ, KARŞISINA ŞOV ÇIKTI"

Özdemir, paylaşımında ayrıca, "Takip sistemine kaydedilmeyen araçların kimler tarafından, nerede ve nasıl kullanıldığı bilinmiyor. İstanbullu hizmet bekledi, karşısına şov çıktı" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Hala CHP'li belediye yolsuzluklarına destek verenlere Allah cc lanet eylesin inşaallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23