• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Asya’cılar görsün! O tabela kaldırıldı

Yeniakit Publisher
2024-08-19 13:00:00 - 2024-08-19 13:35:41
Yeni Asya’cılar görsün! O tabela kaldırıldı

Yeni Asya'cıların İttifak ortakları Van’da Said-i Nursi’nin izlerini siliyor..

Bediüzzaman Said-i Nursi hazretlerinin 20 sene kaldığı ve "vatanım" dediği Van’ın en işlek caddesi olan Beşyol meydanında, 34 seneden beri asılı bulunan ve 28 Şubat'ta bile dokunulmayan, Sözler kitabının tabelası, DEM partili belediye tarafından kaldırıldı.

Sabri Okur adlı x hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi.

“Bunların Kürt olmadığı, Kürtlük adı altında, Kürtleri dinsizleştirerek meş’um gayelerine alet etmek ve bu suretle, mübarek vatanımızı bölmek, parçalamak isteyen ve ecnebi hesabına çalışan anarşistler oldukları aşikardır.

Bunların Kürt olmadıklarının en büyük delili, Müslüman Kürtleri asla sevmedikleri gibi, şiddetle nefret etmeleridir. Halbuki Kürtler, içlerinde binlerle evliyalar yetişmiş Müslüman bir millettir.

Kürt gençleri dikkat etsinler, onların aldatıcı oyunlarına kapılmasınlar ve şunu katiyen bilsinler ki;

Bu asırda, Kürtlerin gerçek mümessili ve hamisi, onların dünya ve ahiret saadetine çalışan Hz. Bediüzzamandır.! Vesselam.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

müslüman ve kavgacı

patronları arzı mevudçu İsrail ve Amerika olan, siyasi ortağı din ve iman düşmanı chp olan, elebaşları zerdüşt ve komünist kandil olan bir partiden ne bekliyordunuz!

müslüman ve kavgacı

kürtlerin ana dili var da ana dini yok mu? mesele ana dil olsaydı kürtlerin ana dinini yıkmazlardı. mesele yıkmak, bölmek, fitne olduğu için önce kürtlerin ana dinini yıkıyorlar. ana dili için ana dinini yıkanlara da yazıklar olsun!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23