• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşanan panik anları ortaya çıktı! Oğuzhan Uğur inkar etti

Yeniakit Publisher
2023-02-13 10:16:00 - 2023-02-13 10:16:27

Etkileşim soytarısı Oğuzhan Uğur'un kanalının yalanı yüzünden Hatay'da yaşanan panik anları ortaya çıktı.

7 Şubat Salı, (depremden bir gün sonra) sabah vakitlerinde (07:40) Oğuzhan Uğur'un yönettiği sosyal medya hesabı Babala TV tarafından ortaya atılan Yarseli Barajı'nın patladığı iddiası, deprem bölgesinde bulunan arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını engelledi.

Vatandaş sinir krizi geçirdi: Bunu kim organize etti

Videoyu çeken bir vatandaş öfke patlaması içerisinde, "Bütün herkes terketmeye çalışıyor şu anda şehri. Bütün çalışmalar durdu. Bunu kim organize etti, kim yaydıysa bunların bulunması gerekiyor" ifadelerini kullanarak Hatay'dan kaçanları yüksek bir noktadan video kaydına aldı.

Yalan yüzünden 2. gün Hatay'da arama kurtarma çalışmaları durdu

Bu akılalmaz yalan yüzünden saniyelerin bile önemli olduğu zaman diliminde, tonlarca enkaz altındaki vatandaşları kurtarma çalışmaları sekteye uğradı. Arama kurtarma ekipleri daha sonrasında gecikmeli de olsa yeniden çalışmalarına devam etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptığı açıklamada "Hatay'da Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsızdır." dedi. Kirişci, "Art niyetli çevreler millet-devlet kaynaşmasının olduğu bir süreci bozmak için büyük bir gayret gösteriyorlar" tepkisini gösterdi.

Bakan ayrıca, "Bu süreçte resmi kurumların bilgilendirmeleri dışındaki malumata itibar edilmemesi büyük önem taşımaktadır." dedi.

Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma

Son olarak Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunan hesabın sahibi Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Paniğe kapılan Oğuzhan Uğur inkar etti

Paniğe kapılan Uğur, sosyal medya hesabından Baraj tweetinin 1-2 saat içinde silindiğini iddia etti. Fakat Babala TV tarafından paylaşılan tweet 11.02.2023 saat 12.00-13.00 sularında silindi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

samimi

.....sızın yaptığı açıklama videosu.. 

Kulhan

Oguzhan ugur denen sahisa bir turk asigi vatan sever demis ergen taraftarlarindan birisi hala PR calismasi yapiyorlar medya uzerinden ama oguzhanin tescili bir tc hukumeti dusmani oldugunu bu hukumeti yikmak icin depremi firsat gorup deprem uzerinden hukumete. Ve devlete ve kurumlarina yalan ,iftira ,dolu operasyon haberleri yapan ulke ve devlet dusmanlariyla ayni merkezde bulusup kendilerince medya uzerinden algi yurutup insanlari devletin acizligini gostermeye calisan guruhun merkezinde oldugunu bilmeyecek kadarda ulkeden bi haber kesim var,,oguzhan chpkk ile ayni merkezde ve media operasyon timininin merkezinde,tipki e e,uner gibi,fox tv gibi, haber turk,gibi,fatih portakal gibi, halk tv ,gibi,ozlem gurses,gibi ,bakin bunlar in isimlereini veriyorum cunku bunlar gazetecilik,ve habercilik,maskesi altinda bu dogal felaketi afeti firsat bilip operasyon haberciligi yapiyorlar devleti ve kurumlarini itibarsizlastiriyorlar halki kin ve nefret le devlete hukumete ve kurumlarina karsi kiskirtiyorlar ve devlet hala bu operasyonlari sadece sey re diyor ,simdi oguzganinda hesap vakti geldi vede hesabini verecekk,,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23