• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Yargı' dizisi Nedim Şener'i isyan ettirdi!

Yeniakit Publisher
2021-09-27 16:37:00 -
'Yargı' dizisi Nedim Şener'i isyan ettirdi!

Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında 'Yargı' dizisinin Twitter'da TT olmasına isyan ederek, "Bir dizinin TT listesinde bu kadar yer almasına rağmen, yargıda bin FETÖ’cü hâkim ve savcının gündemde bir kez bile yer tutmaması yalnız bana mı tuhaf geliyor?" dedi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener köşe yazısında 'Yargı' Dizisinin Twitter'da trend topic olmasına isyan ederek, "Dün öğleden önce Twitter’da en çok konuşulan konulara baktığımda, 'Yargı' başlığını gördüm. 'İşte' dedim, 'İşte, Türkiye nihayet farkına vardı, herkes yargıda ortaya çıkarılan bin yeni Fetullahçı Terör Örgütü üyesi hâkim ve savcıyı konuşuyor' diye düşündüm. 'Millet ne yazıyor?' diye baktığımda ne göreyim, bir televizyon kanalında yeni başlayan diziden söz ediliyormuş. ‘Yargı’ adını taşıyan bir dizi gün boyu TT listesindeydi, meğer avukatların rekabetini konu alan bir yapımmış. Benim beklentimle tek ortak yönü de dizinin kısmen yargı konusuna değinmesi ve kısmen Adliye’de geçmesi. Bir dizinin TT listesinde bu kadar yer almasına rağmen, yargıda bin FETÖ’cü hâkim ve savcının gündemde bir kez bile yer tutmaması yalnız bana mı tuhaf geliyor?" ifadesini kullandı.

Hiç kimsenin umrunda değil!

"Mesela, “ Almanya yargısında bin neo-nazi sempatizanı tespit edildi” ya da “Neo-Nazilerle irtibatlı bin hâkim ve savcı ortaya çıkarıldı” veya “Almanya’da bin hâkim ve savcının bir terör örgütü ile ilişkisi belirlendi” diye bir haber çıksa bırakın Avrupa’yı Amerika’yı, tüm dünya bunu konuşurdu. Öyle ki, insanlar böyle bir şeye inanmakta güçlük çekerdi değil mi?Ama bunların hepsi Türkiye’de yaşanıyor ve hiç kimsenin umurunda değil."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Bizde normal bir yaşam, normal bir gün mü var.  

Mehmet

Yargıya güven mi varki millet yargıyı konuşsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23