• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üzerinde Allah lafzı bulunan kabağı gören çiftçi gözyaşlarına boğuldu

Yeniakit Publisher
2020-06-15 15:14:00 -
Üzerinde Allah lafzı bulunan kabağı gören çiftçi gözyaşlarına boğuldu

Bursa'da tarlasında yetiştirdiği kabağın üzerinde Allah lafzını gören bir çiftçi, "Allah’ım sen nelere kadirsin" diyerek gözyaşı döktü.

Bursa’nın İznik ilçesinde tarlasında yetiştirdiği yeşil kabağın üzerindeki Allah lafzını gören çiftçi duygu dolu anlar yaşadı. Şimdiye kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını belirten çiftçi "Allah’ım sen nelere kadirsin" diyerek gözyaşı döktü.

Gören herkesi duygulandırdı

Boyalıca Mahallesinde geçimini tarlasında yetiştirdiği meyve sebzeleri satarak sağlayan 39 yaşındaki Gökhan Öner; 5 dönümlük araziye ektiği yeşil kabakları toplamaya başladı. Hasat sırasında bir kabağın üzerindeki Allah lafzını fark eden Öner gördüğüne inanamadı. Tarlada görüntülenen yeşil kabağın üzerindeki Allah lafzı önce çiftçi Gökhan Öner’i daha sonra gören herkesi duygulandırdı.

"Rabb’im nelere kadirsin sen"

Bu güne kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını anlatan Öner, "Sabah kabak toplarken kabağın meyvesinin üzerinde Allah lafzı olduğunu fark ettik. Hala çok şaşkınım Rabb’im nelere kadirsin sen." diyerek duygulandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

IV. Murat

Topraktan o kabağın çıkması bundan daha keskin bir mucize.

rıza

İllaki arapça yazı ile yazmasına gerek yok ki; her mevsim her baharda yeniden yüzbinler çeşit ile yeniden yaratılması onun ayetlerinin delillerinden değil mi ki? Biz sadece subhanellah barekallah maşeallah allahuekber deriz. Bu konuları risaleyinur harikulade anlatır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23