• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyuşturucudan ölen gencin cenazesinde pankartlı tepki

Yeniakit Publisher
2019-07-21 14:41:00 -
Uyuşturucudan ölen gencin cenazesinde pankartlı tepki

Samsun'da, metruk binada ölü bulunan ve aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığı yaşamını yitiren Hacı Ali Bahar'ın cenazesinde, ailesi ve yakınları uyuşturucu maddeye karşı pankartlar açıp, tepki gösterdi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde önceki gece Hacı Ali Bahar (24), arkadaşlarıyla birlikte metruk binaya girip iddiaya göre, uyuşturucu madde kullandı. Sabah binaya gelen başka bir arkadaşı Bahar'ın cansız bedenini buldu ve polise haber verdi. Bahar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. İlk belirlemelere göre Bahar'ın kanında aşırı dozda uyuşturucu maddeye rastlandı.

Pazarcılık yapan Hacı Ali Bahar için Oğuz Sokak'taki evinin önünde bu sabah cenaze için helallik alındı. Burada toplanan Bahar'ın ailesi, yakınları ve mahalleli üzerinde 'Uyuşturucuya hayır, mahallene sahip çık', 'Uyuşturucu kimyasal silahtır, aileyi parçalayan düşmandır', 'Uyuşturucu satma, uyuşturucu kullanma' yazılı pankartlar açtı.

"Canlar yanıyor"

Bedir Bahar, yeğeninin yaklaşık 3 yıldır uyuşturucu madde kullandığını belirterek, engellemek için çok çaba harcadıklarını ama başarılı olamadıklarını dile getirdi. Uyuşturucu madde satışının engellenmesini isteyen Bahar, "Yeğenim bu uyuşturucu batağına yakalandı. Çocuklarımızı, gençlerimizi zehirliyorlar. Maalesef gerekli önlem alınamıyor, defalarca çocuklarımız vefat etti. Devletimiz bize yardımcı olsun. Canlar yanıyor. Mahallemizde metruk binalar var, bu binaların yakılmasını istiyoruz. Bıktık artık, hepimizin canı yanıyor ama elimizden bir şey gelmiyor. Devletimizden yardım istiyoruz gençlerimiz sürekli zehirleniyor. Çocuklarımızı uyuşturucu yolunda kaybediyoruz" dedi.

Hacı Ali Bahar için evinin önünde helallik alınıp dua edildi. Ardından cenazesi Reşadiye Merkez Camii'ne getirildi. Grup pankartlarla cenaze eşliğinde camiye yürüdü. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bahar'ın cenazesi Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zafer

Valla uyuşturucu satmak meslek haline geldi her mahallede her sokakta var hemen hemen. Şikayet ediyorsun adam iki ay sürmüyor dışarıda çıktıktan sonra bir de başımıza mafya kesiliyorlar. Çok ocaklar sönüyor sönecek bir an önce acil çözüm, çözüm bulmayan altan alan ve göz yumalarin Allah belasını versin böyle giderse kimse güvende olmayacak belki bizim sokağa günde 50 - 60 kere gelip uyuşturucu alıyorlar satan adam 6 ayda iki kere bir ay ve daha az yatıp çıktı aynı devam bulaşsan ya o seni öldürecek ya sen onu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23