• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'de ev sahipliği: Hollanda Kültür Clash 4U Projesi! Ayakta alkışlanacak hareket!

Yeniakit Publisher
Selma Savcı Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Türkiye'de ev sahipliği: Hollanda Kültür Clash 4U Projesi! Ayakta alkışlanacak hareket!

Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen ve zora düşen gençlik algısı ile gençler üzerindeki etkilerin tartışılacağı “Culture Clash 4U” isimli gençlik değişim projesinde Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği ile ilgili yeni gelişme.

Erasmus proje koordinatörü Dinç sarayköylü, şu ifadelere yer verdi. Hollanda, Türkiye, Macaristan, Romanya, İspanya, Ukrayna ve Portekiz’den temsilcilerin katılım sağladığı proje, Ürkmez’deki Değerli Masal Evleri’nde düzenleniyor.

Konaklamaya ev sahipliği yapan işletme sahibi Soner Değerli, “Sezon 1 Nisanda başlıyor, böyle bir organizasyonda ev sahipliği yapmak gurur verici işletmemiz adına ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek desteklerini dile getirdi.

Proje, gençlik algısının farklı kültürlerde nasıl şekillendiği ve gençler üzerindeki etkilerini ele almayı hedefliyor. Türkiye’de düzenlenmesinin en önemli sebeplerinden biri, ülkedeki güzellik ve estetik algısının oldukça yüksek farkındalık düzeyine sahip olması. Ayrıca, Türkiye’nin Avrupa’dan çok sayıda güzellik turisti çekiyor olması da bu tercihte etkili oldu.

Projenin sonunda elde edilen çıktılar, gençlik politika teklifi ilgili bakanlıklara sunulacak. olusumhaber'e göre Program, gençler arasında farkındalık yaratmayı ve farklı kültürler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlıyor.

Programa katılan Ukraynalı genç misafir, Türk bayrağı motifli bir tişört giyerek katılımcıları selamladı: Türkiye’yi çok sevdiklerini dile getiren misafir, eğitim çalışmalarına devam edeceklerini ve Değerli Masal Evleri’nin büyüleyici bir yer olduğunu belirtti.

Bu uluslararası proje, gençlerin farklı kültürlerle etkileşim kurarak ortak bir değer ve anlayış geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Damacı mesut

Onlar masal dinlemeye gelmedi çocuum. Banyo kovasını verin ellerine Adana'ya yollayın. Kova yapmaya gelmişlerdir onlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23