• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TTB aşıyı öne sürdü! Vatandaşa böyle korku pompaladılar

Yeniakit Publisher
2021-10-08 22:59:00 - 2021-10-09 00:05:15
TTB aşıyı öne sürdü! Vatandaşa böyle korku pompaladılar

Türk Tabipler Birliği düzenlediği "18 Ayın Ardından Pandemi'nin Neresindeyiz" adlı toplantıda, vatandaşa korku pompalamaya devam etti.

 Yeniakit.com.tr 

Koronavirüsle mücadele sürecinin en başından beri çizdikleri felaket senaryoları ile vatandaşa korku pompalarak süreci sabote eden Türk Tabipler Birliği, bildiğinden vazgeçmedi.

'Beyinde saklı kalan bir virüs olabilir'

TTB tarafından "18 Ayın Ardından Pandeminin Neresindeyiz" adlı bir toplantı düzenlendi. Vatandaşları ikna ederek, aşı olmalarını sağlamak yerine temelsiz iddiaları ile topluma korku salmayı tercih eden TBB tarafından, "Covid, beyinde saklı kalan bir virüs olabilir." açıklaması yapıldı.

TTB'nin toplantısında, Esin Davutoğlu Şenol tarafından bir rapor okundu. Raporda, "Multisistem İnflamatuar Sendromu dediğimiz, yani Covid’in bir fırtına kopardığı durumdur. Nadir de görülse çok önemli bir sendrom. Bazı genetik zeminlerin olabileceği düşünülüyor. Aslında tanılandığı zaman müdahale edilebiliyor ama oldukça ciddi bir durum." denildi.

ABD'deki aşılanmanın düşük olduğunun öne sürüldüğü raporda, şu iddia ortaya atıldı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Özellikle aşılanmanın düşük olduğu Amerika’daki eyaletlerde bu olguların artışına ilişkin bulgular ve ipuçları var. İyi müdahale edildiğinde ölümcül olmaktan çıkarılabilir bir hastalık. Covid, çok sistemi etkileyen bir hastalık. Covid, beyinde saklı kalan bir virüs olabilir. Spekülatif olarak şu noktada bunu söyleyebiliyoruz. Covid, kalp, böbrek gibi organları etkileyebilen bir virüs. Yani basit bir nezle virüsü olmanın çok ötesinde. Çok sistem üzerinde etkisi olan, bazen de fırtına kopararak immun sistemle ilişkili paralizi yaratan bir durum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GELDİ İSA

nifus azaltma Planından başka da birşey deyil. Bu dünyadaki bütün sistem bizi korkutup hataya sürüklemek. dedikleri yanlışları yaptırmak. yoksa neyin sınavını vermeye gelebilecektik ki kardeşlerim. Fetihle savaşla övündük. ama allahın kullarını öldürüp Allahın topraklarını fetih ettiğimizi sandık hep, zavallı insanlar olarak. Oda bizi hep izledi. Hesap günü Yakın beyler. hayla savaş ile övünüyor millet. Çocuklar ölüyor Allahın Çocukları

milliyetçi türk

türkiye içinde çok müslüman türk düşmanı var hepsi temizlenmeli başta ttb
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23