Sözcü’de yılda bir defa yapılan tarafsız haber mi? Yoksa Ekrem, Sözcü’nün satışına mı geldi?
CHP'ye borazanlığıyla bilinen Sözcü'de bugün servis edilen haber akıllara "Sözcü’de yılda bir defa yapılan tarafsız haber mi? Yoksa Ekrem, Sözcü’nün satışına mı geldi?" sorusunu getirdi.
Fondaş medyanın başını çeken Sözcü bugün şaşırtan bir habere imza attı.
"Dolar Euro'da artış devam eder mi? Ünü ekonomist uyardı: 'Kur yükseliyor diye dövize koşmayın!'" başlıklı haberde Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz'ın görüşlerine yer verildi.
Söz konusu haberde "Kur yükseliyor diye dövize koşmayın!" uyarısı yapıldı.
Sözcü'de yer alan haberde Eryılmaz şu ifadeleri kullandı:
Piyasalardaki panik havası, yatırımcılarda "kur daha da yükselecek" endişesi oluştursa da, bu noktada temkinli olunmalı. Merkez Bankası, rezervlerini kullanarak kuru belli bir aralıkta tutmaya çalışacak. Sürekli dövize yönelmek yerine, piyasayı sakin takip etmek ve ani kararlar vermemek gerek. Merkez Bankası'nın kur şoklarını engellemek için elinde hala güçlü araçlar bulunuyor.
"Sözcü’de yılda bir defa yapılan tarafsız haber mi? Yoksa Ekrem, Sözcü’nün satışına mı geldi?
Sözcü'nün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanma sonrası bu şekilde bir haber servis etmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.
Haber akıllara "Sözcü’de yılda bir defa yapılan tarafsız haber mi? Yoksa Ekrem, Sözcü’nün satışına mı geldi?" sorusunu getirdi.
