• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü yayın hayatında ilk kez bugün yalan söylemedi! Eğer illa çıkacaksan bundan sonra hep böyle ol!

Yeniakit Publisher
2017-05-20 13:40:00 -

Terör örgütlerine verdiği destek nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve patronu dahil 3 çalışanı hakkında gözaltı kararı çıkartılan Sözcü Gazetesi yayın hayatında ilk kez yalansız bir sayı ile yayımlandı. 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı yeri hedef gösteren Sözcü, soruşturmayı ajitasyona çevirerek yapabileceği en güzel şeyi yaptı ve bugün tamamıyla boş sayfalarla yayınlandı.

yeniakit.com.tr haber merkezi   - Önceki gün Sözcü Gazetesi hakkında terör örgütlerine destek verdiği için savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Sözcü Gazetesi’nin firari sahibi de dahil olmak üzere 3 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz alçak darbe girişiminin gerçekleştiği gün Sözcü paçavrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı oteli manşetinden vererek adeta darbecilere ‘İşte buraya gideceksiniz’ mesajını paylaşmıştı.

Bunun haricinde de özellikle AK Parti’yi destekleyen vatandaşlara defalarca kez edem paçavra gazete son olarak da ek olarak verdiği Gırgır isimli karikatür dergisinde Hz. Musa’ya alçakça hakaretler savurmuştu. Bu kalleş girişim karşısında gelen tepkilere direnemeyen Sözcü yönetimi çareyi dergiyi kapatmakta suçu da çalışanlarına atmakta bulmuştu.

Bugüne kadar yayımladığı yalan haberler ve gayrı milli yayınlar ile vatandaşların tepkisini çeken Sözcü ne hikmetse bir anda hafızasını yitirdi. Sanki soruşturmalar durduk yere başlatılıyormuş gibi tutum sergileyen Sözcü paçavrası bugünkü sayısında ajitasyon yapmaya başladı.

Aslında ajitasyon yapmak isteyen Sözcü aslında bugüne kadarki en isabetli kararını vermiş oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tamamen boş sayfalarla yayınlanan Sözcü Gazetesi yayın hayatında ilk kez iftirasız-yalansız, hakaretsiz bir sayıya imza atmış oldu.

Kağıt israfı gazetenin bu tutumu gayrı milli cenah tarafından ajitasyon olarak lanse edilirken yerli ve milli vatandaşlar ise olayı diğer boyutu ile yorumlayarak ‘En azından bugün yalan ve iftirada bulunmadılar’ şeklinde yorumlarda bulundu.

SÖZCÜ’NÜN SAHİBİ FİRARİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Sözcü Gazetesine yönelik operasyonla ilgili açıklama yaptı. Fidan “Sözcü Gazetesinin yöneticileri hakkında. Şu anda zaten firari. Hakkında yakalama var. Gözaltı var. Soruşturma işlemleri devam ediyor" dedi.

 

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23