• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şok iddia! Esad Coşan'ın ölümünde FETÖ'nün..

Yeniakit Publisher
2018-04-03 00:53:00 - 2018-04-03 10:45:42

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şok iddia! Esad Coşan'ın ölümünde FETÖ'nün..

Genelkurmay İstihbarat Dairesi Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin hain FETÖ'nün Mahmud Esad Coşan'ın ölümünde parmağının olabileceğini söyledi.

İsmail Hakkı Pekin katıldığı bir televizyon programında gündeme oturacak açıklamalarda bulundu.

İskenderpaşa Cemaati önderlerinden Mahmud Esad Coşan'ın 2001 yılında Avustralya'da ölümünün sıradan bir trafik kazası olamayacağını anlatan İsmail Hakkı Pekin"İskenderpaşa gibi cemaatler Fetö'nün önünü kesebilecek cemaatlerdir.Bunu bilen Fetö'nün kaza denilen ölümle ilgili parmağı olabilir"dedi.

ABD DESTEK OLMUŞ OLABİLİR

Pekin, Fetö'nün bu işi tek başına yapamayacağını vurgulayarak "Fetö bu işi tek başına yapamaz, ABD Fetö'ye destek sağlamış olabilir.Bir diğer ihtimal Avusturya'da ki bağlantıları vasıtasıyla Avustralya istihbaratıyla anlaşarak bunu yapmış olabilirler"dedi.

ABD FETÖYÜ VERMEZ

Gündemi sarsacak iddialarını sürdüren İsmail Hakkı Pekin ABD'nin Fetö'yü asla teslim etmeyeceğini belirtti.Pekin" ABD Fetö vasıtasıyla Orta Asya ve Afrika'da rahat iş görüyor bu yüzden işi bittiğinde ya öldürür ve ya bir kaza olur Türkiye'ye vermez" dedi.

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23