• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sedat Peker suç örgütü dâvâsında 8 kişiye tahliye

Yeniakit Publisher
2022-07-02 23:00:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sedat Peker suç örgütü dâvâsında 8 kişiye tahliye

Sedat Peker’in elebaşılığını yaptığı suç örgütüne yönelik 10’u firari, 14’ü tutuklu 92 sanığın yargılandığı davada, 8 kişi tahliye edildi.

Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesince, Tanık ve müştekilerin beyanlarının tamamlanmasının ardından görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, suçtan zarar görme ihtimalleri bulunan müştekilerin katılma taleplerinin kabulünü, tutuklu sanıkların suçlarının vasıf ve mahiyeti dolayısıyla bu hallerinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme, 4 gün süren duruşmanın ardından ara kararını açıkladı. Buna göre, sanıklar Abdullah Süngü, Bedirhan Pamuk, Emre Koyun, Ercan Ekşi, Erhan Biçer, Eser Sarıtaş, Fikret Aydın ve Özgür Altay’ın, savunmalarının alınması ve tutuklulukta geçirdikleri süre nedeniyle haklarında “yurt dışına çıkış yasağı” ve “imza atmak” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliyelerine karar verildi. Mahkeme, sanıkların adlarına kayıtlı banka hesapları, menkul ve gayri menkuller ile sahibi, ortağı ve yetkilisi oldukları şirketlerin banka hesapları, diğer mal varlıklarıyla suçlamaya konu şirketlerden Sedat Peker suç örgütüne para aktarılıp aktarılmadığının tespiti için Mali Suçlar Araştırma Kurulundan (MASAK) rapor istenilmesine karar verdi. Duruşma, 5-6-7 Ekim tarihlerinde görülmek üzere ertelendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Biz nasıl büyük ülkeyiz ki şu botokslu piyonu alıp getiremiyoruz. Devlet bunu izah etmeli. Bu adam hergün video yayınlamaya devam ediyor bu iş nereye varacak vatandaş olarak endişeliyiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23