• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saygısız Saygı’ya ayar verdi! Yalancı ve provokatör

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Saygısız Saygı’ya ayar verdi! Yalancı ve provokatör

CHP'nin 15 Eylül'deki kurultay davası öncesi 'genel merkeze yatak' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yalan haber kaynağı Sözcü yazarı saygısız Saygı Öztürk'ün yazısı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozarak kendisine yalancı ve provokatör imasında bulundu.

CHP'deki sürece rağmen sessizliğini koruyan ve hiçbir açıklamada bulunmayan Kılıçdaroğlu, Öztürk'ün yazısına sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski CHP lideri, açıklamasında sert ifadeler kullandı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Öztürk'ün yazısına cevabı:

Saygı Öztürk gibi, kendisine ve okuyucu kitlesine çok saygı duyduğum bir gazetecinin benimle alakalı bir konuyu bana sormayarak ve benden teyit almadan haber yapması ve böyle çirkin bir provokasyona alet olması beni derinden üzmüştür.

Söz konusu haberde geçen hiçbir iddia doğru değildir. Tekrar ediyorum; basın mensuplarına iletilmek üzere siyasi mesaj vermesi için konuştuğum bir tek yakınım yoktur. Lütfen provokasyonlarla toplumu yanıltmayın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İlkgun salih

Kılıçdaroğlu sn Deniz Baykal'a provakasyonun yanında idi ve o sene anketlerde birinci parti oluyordu ,Kılıçdaroğlu acele edip Baykal'a kurulan kumpasi erteleyerek halkın daha iyi düşünmesine vakit bıraksa idi birinci parti idi işte diyet ini şimdi akp kilicdarogluna ödemeye çalışıyor kendisi seksen yaşında bu işleri gençlere bırakmıyor bu ne hırs yahu.

HER DONEMIN O.... NU YENI MI TANIYORSUN BAY KEMAL

.........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23