• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan’ın Muharrem İnce çıkışı çok ama çok konuşulacak! 'İnce ile uzun yıllar çalıştım...'

Yeniakit Publisher
2020-08-10 14:05:00 - 2020-08-10 14:08:52
Savcı Sayan’ın Muharrem İnce çıkışı çok ama çok konuşulacak! 'İnce ile uzun yıllar çalıştım...'

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeni parti iddiaları ile gündeme gelen Muharrem İnce ile ilgili çarpıcı bir tespit yaptı.

Ağrı'nın AK Partili Belediye Başkanı Savcı Sayan, partisinden ayrılarak yeni parti girişimlerine başladığı öne sürülen CHP'li Muharrem İnce ile ilgili olarak, 'Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alır' yorumunu yaptı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP'li Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Savcı Sayan, bir dönem Muharrem İnce ile çalışma fırsatı bulduğunu belirterek 'Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla karşılığı var' dedi.

İşte Sayan'ın o açıklamaları:

İnce ile uzun yıllar çalıştım. Parti kurar mı, kurmaz mı,kuramaz mı, onu bilemem kendi iradesi. Ama şunu iyi biliyorum ki, parti kurduğunda KK’dan (Kemal Kılıçdaroğlu) çok daha yüksek oy alacaktır. Kamuoyunda Kılıçdaroğlu’na göre karşılığı çok daha fazladır. CHP’yi iyi tanıyan birisi olarak söylüyorum.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

Chp'yi tanıyorsun ama chp seçmenini hala anlamamışsınız. Chp 'de isimler değil M.kemal'in ismiyle oy alır. Sokaktaki herhangi bir adamı namzet yapsalar yüzde 20 oy alır.Çünkü tıpış tıpış rey atarlar. Kemalizme iman eetmiş insanlar için vazgeçilmez tek şey chp'dir. Kötü de olsa ahlaksız da olsa değişmez. Hatta bugün sövdükleri Albayrak fikir değiştirip Chp'ye başkan olsa yüzde 20 oy alır. İsimler hiçbirşeyi değiştirmez. En fazla yüzde 2lik bir oynama olabilir.

aydin tuzlu

Ahi sen bi ara CHP liydin..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23