• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şanlıurfa’da sürücüsü bayılan öğretmen servisi durağa daldı

Yeniakit Publisher
2018-05-23 15:52:00 -
Şanlıurfa’da sürücüsü bayılan öğretmen servisi durağa daldı

Şanlıurfa’da öğretmenleri taşıyan servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon başında fenalaşması sonucu otobüs durağına daldı. Kazada minibüs sürücüsü ve 4 öğretmen yaralanırken, durakta kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Kaza, Mardin yolunun Şanlıurfa girişinde yaşandı. Karaali kırsal Mahallesi bölgesindeki okullarda görev yapan öğretmenleri Şanlıurfa merkeze getirmekte olan Reşit P. idaresindeki 63 S 1527 plakalı minibüs, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında fenalaşması sonucu yoldan çıktı. İçerisinde 17 öğretmenin bulunduğu minibüs ilk önce kaldırıma, daha sonra ise otobüs durağına çarptı. Kazada minibüste bulunan 4 öğretmen ile sürücü yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 

Minibüste bulunan diğer öğretmenlerin kazadan yara almadan kurtuldukları öğrenilirken minibüsün daldığı durakta kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi. 

Sürücünün direksiyon başında bayıldığını fark ettiklerini ve herkesin “Direksiyonu tutun” diye bağırmaya başladığını söyleyen öğretmenlerden Şahin Uçan, bir anda savrulmaya başladıklarını dile getirdi. Olayı tam göremediğini belirten Uçan, "Ben tam göremedim. Sanırım şoför bayıldı. Direksiyonu tutan da yoktu. Birileri içeriden direksiyonu tutun diye bağırıyordu. Sonra savrulduk. Herkes birbirinin üstüne savruldu. Allah'tan kimseye bir şey olmadı" diye konuştu. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23