• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sadece Linet, Bostancı, Altaylı değil, hepimiz sorumluyuz!

Yeniakit Publisher
Seyfullah Maden Giriş Tarihi:

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu, 'Sadece Linet, Bostancı, Altaylı değil, hepimiz sorumluyuz!' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Karahasanoğlu yazısında, 'Dün Türkiye’deki aktüel gelişmeleri konu alan bir yazı kaleme almak üzere taslağımı hazırlamış, sonrasında gazetenin bugünkü sayfalarında, hukuki bir sorun var-yok incelemesine koyulmuştum.. Dış dünya sayfamızda, İsrail’in zulmü, somut bir örnek üzerinden, öyle net bir şekilde özetlenmiş ki.. Başlık, spot, haberi hızlı okuma şeklindeki adetimi bozdum.. İsrail’in soykırımı, öyle net, öyle kesin ifadelerle veriliyordu ki.. Kelime kelime, hece hece okudum.' ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Nisa suresi 75-76yı be tevbe suresi 14 bilen herkes suçlu

Erkan Bayındır

Bu namussuzlar kendi itine köpeğine nasıl sahip çıkıyor. Peki biz başörtülü kızımızı elinden tutup yerde sürükleyen sözde polis s... niye açığa alıyorlar derhal emniyetten kovulsun resimleri ifşa edilsin sokağa bile çıkamayacak hale gelsin ki defolup ya Yunan a yada pensilvanya ya gitsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23