• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya Ukrayna'yı vurmaya devam ediyor

Yeniakit Publisher
2022-07-14 19:12:00 -
Rusya Ukrayna'yı vurmaya devam ediyor

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rus ordusunun Ukrayna'nın Vinnytsia kentindeki bir iş merkezine gerçekleştirdiği füzeli saldırıda ölü sayısı artıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski saldırıda 20 kişinin öldüğünü açıkladı. Ölenler arasında çocukların olduğu da belirtiliyor. Rusya, Ukrayna'ya sivil yerleşim alanlarını hedef almaya devam ediyor.

24 Şubat sabahı Ukrayna'ya salduran Rus ordusu bu kez Vinnytsia kentindeki bir iş merkezini vurdu. Ukrayna Acil Durum Servisi, tarafından yapılan açıklamaya göre saldırı sonucu küçük bir çocuk da dahil olmak üzere 17 kişi hayatını kaybetti.

Rusya Ukraynada kritik noktaları vurmaya devam ediyor Karadenizden seyir füzeleri havalandı

Ölü sayısı 20'ye yükseldi

Bu açıklamadan dakikalar sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ölü sayısının 20'ye yükseldiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Timoşenko da saldırıda en az 20 kişinin öldüğünü söyledi.

'Rusya her gün sivil nüfusu yok ediyor, Ukraynalı çocukları öldürüyor ve askeri hiçbir şeyin olmadığı sivil hedeflere roketlerle hedef alıyor. Bu açık bir terör eylemi değilse nedir?'

Ulusal Polis Şefi Ihor Klymenko, ön bilgilere dayanarak füzelerin iş merkezine isabet ettiğini ve binalarına zarar verdiğini, bir otoparkta ve araçlarda yangına yol açtığını aktardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23