• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK'ten TRT'nin 'Kalk Gedelim' adlı dizisine teşekkür

Yeniakit Publisher
2020-01-23 12:22:00 - 2020-01-23 12:25:50
RTÜK'ten TRT'nin 'Kalk Gedelim' adlı dizisine teşekkür

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in TRT 1'de yayınlanan 'Kalk Gedelim' adlı televizyon dizisinin yapımcısı Eyüp Üstün'e gönderdiği teşekkür mektubunu paylaştı.

Seyirci şikayetleri ve izleme biriminin raporları doğrultusunda bazı dizilere ceza veren Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TRT 1’de yayınlanan ‘Kalk Gidelim’e teşekkür mektubu gönderdi.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in projenin yapımcısı Eyüp Üstün’e gönderdiği mektubu köşesine taşıdı.

İşte Eyüboğlu'nun yazısından o bölüm:

“Devlet televizyonumuzda yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ isimli yapımınız keyifle takip edilen, nadide bir aile dizisidir. Malumunuz, aileye değer veren, yücelten yapımların artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizi ve firmanızı, aile hassasiyetini gözeterek ekrana taşıdığınız bu diziden dolayı RTÜK olarak takdir ediyoruz. Aile ve çocuk dostu yapımları destekleme kararımızı alırken ‘Kalk Gidelim’ benzeri dizileri hayal etmiştik. Daha destek projemizi devreye almadan sizlerin gönüllü olarak böyle bir yapımı izleyicinin beğenisine sunmasından dolayı zat-ı alinizi tebrik ediyorum. Milli ve manevi değerlerimizi korumak adına ortaya koyduğunuz konular, seçtiğiniz karakterler ve sergilediğiniz sahneler bizlere ‘İşte budur’ dedirtmeyi başardı. Aile ve toplumsal değerler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.”


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

muaviye

noel yortusuna özel bölüm yapmasalar iyiydi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23