• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK ne iş yapar? FOX TV’nin 'Yasak Elma' dizisindeki ahlaksızlık pes dedirtti!

Yeniakit Publisher
2020-01-23 08:45:00 - 2020-01-23 09:02:27
RTÜK ne iş yapar? FOX TV’nin 'Yasak Elma' dizisindeki ahlaksızlık pes dedirtti!

Yahudi medya patronu Murdoch'un sahibi olduğu FOX TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ adlı dizideki rezillikler vatandaşları artık isyan noktasına getirdi. Sosyal medyada RTÜK’e çağrıda bulunuldu.

 yeniakit.com.tr 

ABD'li Yahudi medya patronu Murdoch'un sahibi olduğu FOX TV yayınladığı dizilerle de toplum ahlakını bozma görevini yerine getiriyor.

Türkiye’de son dönemlerde artış gösteren boşanma davaları, kadın cinayetleri, aile içi sorunlar, cinsel istismar ve şiddet gibi sorunların arka planında topluma bilinç altı işleme yapan televizyon yayınlarının olduğu belirtiliyor.

Her bölümde ayrı rezaletin yaşandığı Amerikan merkezli FOX TV’nin 'Yasak Elma' adlı dizisindeki ahlaksızlık bu yayınlardan sadece birisi.

Rezalet diz boyu!

Toplum ahlakını adeta dinamitleyen dizide seyirciye aktarılan entrikalar ve kirli ilişkiler ile milli ve manevi değerler ayaklar altına alınarak bilinçaltı operasyon çekiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Skandal dizinin son bölümünde ekranlara yansıtılan sahneler vatandaşları artık çileden çıkardı. Dizinin setinde çalışan kostüm sorumlusu Özge Ş'yi taciz iddiasıyla gündeme gelen oyuncu Talat Bulut'un oynadığı 'Halit' karakteri ile Tuvana Türkay’ın oynadığı 'Leyla' karakterinin 'cinsellik' içeren sahnesi büyük tepki aldı.

Dizide yer alan her kadınla sözde 'aşk' yaşatılan ‘Halit’ karakterini oynayan Talat Bulut, son olarak eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle İstanbul'a taşınan 'Leyla' karakterini canlandıran Tuvana Türkay ile senaryo gereği aşk yaşamaya başlıyor.

Daha önce taciz iddiasıyla gündeme gelmişti

Dizinin başrolünde yer alan oyuncu Talat Bulut daha önce dizinin setinde çalışan kostüm sorumlusu Özge Ş'yi taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti.

RTÜK'e tepki

Entrikalar ve ahlaksız sahneleriyle toplumu ahlakını dezenformasyona uğratan dizinin kadın oyuncuların giydiği aşırı bacak ve göğüs dekoltesi de sosyal medyada tepki çekti. Sosyal medyada diziye tepki gösteren vatandaşlar RTÜK’ün bu tarz ahlaksızlıklara izin vermesini eleştirdi.  

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GALİP

keşke Adnan hocanın kediciklerinden de rahatsız olsaydınız.

Rahmi TAŞ

Millet seyrettikçe bu rezillikler devam edecektir. kimse seyretmez ise defolup gidecekler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23