• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rize’yi sağanak vurdu! Karadeniz Sahil Yolu göle döndü

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Doğu Karadeniz’de akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış Rize’nin sahil ilçelerinde etkili oldu. İyidere ve Pazar’da yollar suyla kaplanırken, Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik durma noktasına geldi, çok sayıda araç sular altında kaldı.

Rize’de gece boyunca etkisini artıran sağanak, sahil kesiminde hayatı olumsuz etkiledi.


 

Dün akşam saatlerinde bölgede başlayan şiddetli yağış Trabzon'un ardından Rize'yi de vurdu. Rize'nin İyidere ve Pazar ilçelerinden geçen Karadeniz Sahil Yolu dağlardan gelen dere sularının denize ulaşamaması nedeniyle yağan şiddetli yağışın da etkili ile göle döndü. Yolda çift yönlü uzun araç kuyrukları oluştu, sahil yolunda trafik adeta durdu.


 

İyidere ve Pazar ilçe merkezlerindeki bir çok araç da sular altında kalırken, büyük maddi hasar oluştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ZİYARETÇİ

Yolları projelendirirken ve yaparken jeoloji, jeofizik mühendislerini kullanmazsanız böyle olur. Üstüne kar hırslı müteahhitler de usulune göre yapmazsa sonuç bu. Hiçbirzaman da hesap sorulmuyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23