• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezil doktor ve ekibi şehri ayağa kaldırdı! Diyarbakır’da 'irtikap' skandalı

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi:
Rezil doktor ve ekibi şehri ayağa kaldırdı! Diyarbakır’da 'irtikap' skandalı

Diyarbakır’da, hasta yakınlarından ‘bıçak parası’ (İrtikap) adı altında para aldığı belirlenen 1 doktor, 1 sekreter ve 1 medikal işletmecisi tutuklandı.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ‘bıçak parası’ adı altında para talep edildiği iddiaları ve gelen yoğun şikayetler üzerine Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hastanede görevli doktor Ç.Y., sekreteri L.B. ve medikal işletmecisi M.J.E. gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece ‘icbar suretiyle irtikap’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hümmet

Bu hırsızlar ahlaksız lar sanki ilk hangi si para almıyorki bunları öldürdükleri zaman acımıcan hain sadece dağda deyil

Hasan

Bıçak parası almadan ameliyat eden doktor varmı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23