• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Resmen duyurdular: İki noktada petrol ve doğal gaz keşfedildi

Yeniakit Publisher
2019-12-24 14:24:00 -
Resmen duyurdular: İki noktada petrol ve doğal gaz keşfedildi

Pakistan, Sindh ve Belucistan eyaletindeki iki noktada petrol ve doğal gaz bulduğunu borsaya bildirdi. İki noktada tespit edilen toplam doğal gaz miktarı günlük 1 milyon 113 bin metreküp, petrol miktarı ise günlük 284 varil olarak açıklandı.

Pakistan devlet petrol şirketi Pakistan Petroleum'dan (PPL) yapılan açıklamaya göre, Sindh eyaletindeki Khairpur keşif noktası ile Belucistan eyaletinin Markand keşif noktasında petrol ve doğal gaz bulundu.

Khairpur'daki sondajda günlük 152 varil kapasiteli petrol ile 810 bin metreküp doğalgaz keşfedildiğini Pakistan borsasına bildiren PPL, Markand'da ise 132 varil petrol ile yaklaşık 303 bin metreküp doğalgaz bulunduğunu belirtti.

PPL, nisan ayında ise Ravalpindi kenti yakınlarındaki iki noktada petrol bulmuş, bu noktalardan Khewra'da 372 varil petrol kapasitesi tespit edildiğini açıklamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meşe

HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM ,

dumanlı

Haberi okumasam manşetten Türkiyede olduğunu sanacaktım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23