Bursa İnegöl'de bir sitede bahçıvanlık yapan 62 yaşındaki İsmail Eriz, ağaç budarken dengesini kaybederek beton zemine düştü.
Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir sitede çalışan bahçıvan İsmail Eriz, ağaç budama sırasında yaklaşık 4 metre yükseklikten düştü.
Olay, saat 14.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Bahçıvanlık yapan İsmail Eriz, budama yaparken yaklaşık 4 metre yükseklikten düştü. Başını beton zemine çarpan Eriz'e ilk müdahaleyi, çağırılan sağlık ekipleri yaptı. Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Eriz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Eriz’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.