• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ömer Döngeloğlu sağlık durumu nasıl?

Yeniakit Publisher
2020-04-25 10:33:00 -
Ömer Döngeloğlu sağlık durumu nasıl?

Ömer Döngeloğlu sağlık durumu! İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Milyonlarca kişi “Ömer Döngeloğlu’nun sağlık durumu nasıl?” , “Ömer Döngeloğlu kimdir?” , “Ömer Döngeloğlu kaç yaşında?” , “Ömer Döngeloğlu hangi hastanede?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, merak ettiğiniz “Ömer Döngeloğlu sağlık durumu nasıl?” sorusunun cevabı.

Türkiye aldığı tedbirlerle koronavirüs salgınının önüne geçmek için büyük bir mücadelenin içerisinde. Alınan tedbirler özellikle sokağa çıkma yasağı uygulaması vaka sayılarındaki düşüşle kendi göstermeye başladı. Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve hekimler tedbirlerin bir anda gevşetilmemesi gerektiğinin ise altını çiziyor. Bu süreçte pek çok tanınan isimin de koronavirüse yakalandığı haberleri geliyor. Son olarak İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun koronavirüse yakalandığı açıklandı. İşte, detaylar.

Ömer Döngeloğlu sağlık durumu nasıl?

Ömer Döngeloğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi’nde tedavi altında olduğu açıklandı. Yapımcı Niyazi Gedik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli hocamız Ömer Döngeloğlu hafif seviyede corona hastalığı geçirmekte olup hastanede tedavi görmektedir. Özellikle yazdığı mesajı sizlerle paylaşıyorum ki bunun dışında haberlere itibar edilmesin. Hocamıza ve tüm hastalarımıza dua edelim” dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

{relation id:1203013 slug:'koronavirusten-kac-kisi-iyilesti-turkiye-koronavirus-son-durum'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman Sırrı Dinçer

sayın Ömer Döngeloğlu'na ve tüm hastalarımıza Yüce Allah(CC) dan acil şifalar niyaz ederiz.

Ahmed Dogan

Esselamualeykum Omer Dongel Hocam.. Ramazandaki sahur programlarini nasil unuturuz. Hele o Kutsal topraklar Mekke ve Medine de yaptigin programlar.Asla unutmayiz cok seyler ogrendik buna vesile oldunuz.Cebnabi Allah'tan cc sifa vermesini niyaz ederiz.Insallah tez zamanda sifa bulursunuz.Tekrar Allah cc sifa eylesin,Peygamberimiz Hz.Resullahin sav sefaati uzerinize olsun.Allah'a cc emanet olun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23