• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oda TV'nin skandalı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MİT açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-03-06 14:15:00 - 2020-03-06 15:56:24
Oda TV'nin skandalı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MİT açıklaması

Libya'da şehit olan MİT mensubunun fotoğraflarını yayınlayarak büyük bir skandala imza atan Odatv ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Zaten yargı gerekli adımı attı. Gelişmeleri biz de yakından takip ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti sonrası uçakta medya mensuplarının sorularını cevapladı.

Karanlık Oda'nın MİT skandalı

Operasyonel haberleriyle bilinen karanlık Odatv, Libya'da şehit olan MİT mensubunu ifşa etti. Fotoğraflarını ve cenaze törenini internet sitesinden yayınlayan ve bunu gazetecilik adı altında yapan Odatv, devletin sırlarını tehlikeye soktu.

Erdoğan, "Milli İstihbarat Teşkilatı sizin döneminizle birlikte halk tarafından da sevilen bir kurum haline geldi. Eski yıllar, yeni yıllar ve yurt içinde, yurt dışında hakikaten Türkiye'nin menfaatlerine olacak faaliyetlerde bulunuyor. Birçok ülkede de Milli İstihbarat Teşkilatı var. Hiçbir ülkede bu teşkilatın mensupları deşifre edilmiyor. Bunun büyük cezaları var. Fakat bizde içeride birileri ısrarla teşkilat mensuplarını deşifre etmeye çalışıyor, ailelerini deşifre etmeye çalışıyor. Bu faaliyetler hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

Bu faaliyetler hakkında çok fazla şey düşünmeme gerek yok. Zaten yargı gerekli adımı attı. Gelişmeleri biz de yakından takip ediyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bay ali

Tamam emir verildi kesinlikle ceza verilecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23