• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Neslimizi Batı'ya ait sözleşmeler değil İslam korur!

Yeniakit Publisher
2022-06-16 22:15:00 - 2022-06-16 22:51:25

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Neslimizi Batı'ya ait sözleşmeler değil İslam korur!

Ülkemizde meşrulaştırılmaya çalışılan eşcinsel sapkınlık tehdidine dikkat çeken Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, "Evimizi, ailemizi, neslimizi Batı'ya ait sözleşmeler değil İslam korur." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, yurt dışı fonlu derneklerin desteği ile ülkemizde meşrulaştırılmaya çalışılan eşcinsellik tehdidine dikkat çekti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Dr. Şenocak, "Bütün değerlerimizi elimizden aldılar. Emperyalist saldırılara yıllardır aile ile direndik. Ahlaksız ilişkilere özgürlük diyenler şimdi aileye ve gençlere saldırıyor." dedi.

Dr. Şenocak, sözlerini şöyle tamamladı: Evimizi, ailemizi, neslimizi Batıya ait sözleşmeler değil İslam korur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amine

Bu tür sözleşmeler şeytani sozlesmelerdir,şeytan insanı kendisiyle beraber cehenneme atılmasını ister,o yüzden insanı Allah'ın emir ve yasakları korur.

Edep Ya Hu

Neslimizi islam korur!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23