• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Namusuyla yuva kuran erkekleri karikatür üzerinden hedef aldılar! Birgün yine 'Paçavra' olduğunu ispatladı

Yeniakit Publisher
2020-01-14 20:42:00 -
Namusuyla yuva kuran erkekleri karikatür üzerinden hedef aldılar! Birgün yine 'Paçavra' olduğunu ispatladı

Paçavra Birgün, Misvak Dergisi'nin genç evlilik mağdurlarına ilişkin çizdiği karitürleri, 'Yandaş Misvak'tan istismarcıları 'mağdur' gösteren karikatür.' başlığı ile haberleştirirken, namusları ile yuva kuran ve ardından hapse atılan genç evlilik mağduru erkekleri alçak ifadelerle hedef aldı.

Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr

Misvak Dergisi'nin karikatürleri üzerinden aile yapısını hedef alan paçavra Birgün, namusları ile yuva kuran genç evlilik mağduru erkekleri alçakça ifadelerle hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik ve aile kurumuna ilişkin konuşmasını 'genç evlilik mağdurlarını' işaret ederek karikatür yapan Misvak Dergisi, çizdiği resimlerde kullandığı mizahi dille namusları ile yuva kuran ancak 'istismarcı' damgasıyla cezaevine atılan genç evlilik mağduru erkekleri gündeme getirdi.

Misvak'ın bu karikatürleri üzerinden Mor Çete ağzıyla genç evlilik mağduru erkekleri hedef alan paçavra Birgün, haberinde ' 'Yandaş Misvak'tan istismarcıları 'mağdur' gösteren karikatür.' başlığını kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dini ve resmi nikahları olduğu halde 'isitismar' suçundan cezaevinde bulunan yaklaşık 9 bin genç evlilik mağduru erkeği hedef alan Birgün, namusları ile yuva kuran erkekler hakkındaki çirkin algısına devam etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hadra

Basın İlan Kurumu ne yapar? Adalet bakanlığı, İç İşleri bakanlığı ne yapar? Neden İnançlı İnsanların oylarını alarak iktidara geldiklerinde gereğini yapmazlar? Bu Suç duyurusudur gereği yapılsın ozaman?

rüknettin

Doğru söylemiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23