• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Balbay'ın tek rakibi logo! Uğur Dündar reytingleri görünce donakaldı

Yeniakit Publisher
2021-07-19 15:57:00 -
Mustafa Balbay'ın tek rakibi logo! Uğur Dündar reytingleri görünce donakaldı

CHP yandaşı TELE1'de yayınlanan ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay'ın sunduğu "Ankara Rüzgarı" programı dün akşam reytinglerde dibi gördü. Programı izleyen 28 Şubat'ın medyadaki tetikçisi Uğur Dündar reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle neye uğradığını şaşırdı.

Eski CHP Milletvekili ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay'ın sunduğu TELE1'de yayınlanan "Ankara Rüzgarı" programı reytinglerde adeta çakıldı.

Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen 28 Şubat postmodern darbe sürecinde namaz kılan öğrencileri fişleyip onları sanki "suç" işliyormuş gibi gösteren "postal yalayıcı" Uğur Dündar, ortaya çıkan reytingler karşısında gözlerine inanamadı.

Neye uğradığını şaşıran Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, reytinglerin kasıtlı düşük gösterildiği şeklinde bir iddia ortaya atarak kuyruğu dik tutmaya çalıştı.

Kanal logosunun bile Mustafa Balbay’dan daha fazla reyting alacağını söyleyen Dündar, "Dün akşam TELE1 TV'de sevgili Mustafa Balbay'ın başarılı ANKARA RÜZGÂRI programı vardı. İlgiyle izledim. Ama sabah reytinglere bakınca gözlerime inanamadım. Çünkü 0,17 reyting almış! Hiç program olmasa, ekranda sadece logo olsa, yine bu kadar reyting gelir! Hiç inandırıcı değil!" dedi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Bunak dinozorlar,kendilerini ne sanıyorlarsa  

.......

Bu mecralari sizin cikariniza manipule eden sosyal medya platformlari yok  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23