• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muslera'ya tepki yağdı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Muslera'ya tepki yağdı

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı. Mücadele sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, kaleci Muslera'ya tepki gösterdi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde konuk ettiği Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı.

Dinamo Kiev'in 3 isabetli şutunun da golle sonuçlanmasının ardından Galatasaray taraftarı, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya büyük tepki gösterdi.

38 yaşındaki file bekçisi, son düdükle birlikte hiç beklemeden hızlı bir şekilde soyunma odasına doğru gitti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 26 resmi maçta kalesinde 37 gol gördü. Uruguaylı, 5 maçta da kalesini gole kapattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Malesef büyük çoğunlukla yabancı oyuncular ile mücadele eden Türk takımları nedense kritik maçlarda beklenileni yerine getirmiyor. Hele G.S. 2-0 dan 2-1'e, oradan 3-1 önde iken defansif hatalar neticesinde bu kurvarda şimdiye kadar bir gol atabilmiş ve hiç galibiyeti bulunmayan Dinamo Kiev hem 3 gol atmış ve bu ligde ilk puanını aldı. Bu ayıp G.S.'lı oyunculara yeterde artar bile, G.S. taraftarının sadece Musserayı yuhalaması uygun olmamıştır. Şayet illa protesto edilecekse takımın tamamı protesto edilmeliydi. Mesela dünya yıldızı Osimen acemi oyuncular gibi çok sayıda ofsaytta kalıyor. Türk futbolunun özellikle kritik maçlarda gerekeni yapamıyor. Mesela A milli Futbol takımımız da hiç puanı olmayan takıma tahmin dahi edilmeyen farklı skorla yenilerek Avrupa Futbol Şampiyonasına doğrudan katılma hakkını kaybetti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23