Sezon sonunda Muslera’nın gidiş ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi, Uruguaylı file bekçisinin alternatifini hazırladı: Onur Kıvrak.
İki yıl önce Cana + 6.75 milyon euroluk bedelle Sarı-Kırmızılı formayı giyen Muslera’yı, bu sezon 20 milyon eurodan aşağıya satmak istemeyen G.Saray, bu rakama ulaşırsa hemen Trabzon’dan Onur Kıvrak’ı renklerine katacak. Bordo-Mavili kalecinin sözleşmesinde ‘7 milyon euroya serbest kalır’ maddesi yer alıyor. Trabzon’la 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Onur, özellikle 2012-13 sezonunda gösterdiği performansla parmak ısırtıyordu.
Burak neden oynamıyor?
G.Saray’ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz’ın neden Beşiktaş derbisi ve Bursa deplasmanında forma giyemediğinin perde arkası ortaya çıktı. Adı, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden İngiliz Chelsea, Tottenham, Arsenal; İtalya’dan Lazio; İspanya’dan da Atletico Madrid ve Valencia ile anılan Burak’ın, ligin 2. yarısındaki son 2 maçta yedek kalması ve oyuna hiç alınmaması, kamuoyunda büyük bir merak uyandırmıştı. Burak’ı yüksek bonservis ücretiyle satarak, kasaya iyi bir gelir sağlamayı düşünen yönetim, Burak’ın başka takıma gitmek istememesiyle istediğini gerçekleştiremedi.
Drogba yarın geliyor
Fildişi Sahilli yıldızın G.Saray’a kazandırılmasında büyük pay sahibi olan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, “Drogba yarın saat 16.00’da İstanbul’a gelecek” dedi. Drogba, Başkan Ünal Aysal’ın özel jetiyle Londra’dan İstanbul’a gelecek. Havalimanı’ndan da doğruca Florya’ya gidecek.