• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dış politika desteği

Yeniakit Publisher
2022-11-19 14:40:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Kırşehir'de, parti teşkilatını ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çağlayan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı gezisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmesine tepki gösterdi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çağlayan açıklamasında; "Ana muhalefet partisi, ABD'ye gittiği zaman Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiriyor. Yerden yere vuruyor. Biz olsak bunu yapmayız. ABD'de veya herhangi bir ülkede sınır ötesinde biz kendi cumhurbaşkanımızı destekleriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yapılan muhalefetin iç mesele olduğunu aktaran Çağlayan açıklamasında; "Biz kendi cumhurbaşkanımızı destekleriz. Bu bizim iç meselemizdir. Kimseyi ilgilendirmez. Biz ne ABD'nin askeriyiz, ne de uşağıyız. Hiç kimse kusura bakmasın. Ukrayna konusunda, Ukrayna - Rusya savaşı noktasında çıkmış Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor. 'Biz Ukrayna tarafındayız' hayır efendim biz; hükümetin politikasını bu konuda doğru buluyoruz. Arabulucu rolü üstlenmesi gayet doğrudur. Biz taraf olamayız. Bizle alakası olmayan bir konu, o yüzden tarafsız kalma konusunda hükümeti bu konuda destekliyoruz" diye konuştu.

Parti binasında partilileri ile bir araya gelen Çağlayan, şehirde İl Başkanı Gülay Baltalık ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir

İşte budur, doğru olan.

bir

MAŞALLAH, SÜBHANALLAH
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23