• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mısıroğlu’na hakaret katillere ziyaret

Yeniakit Publisher
2018-11-17 10:56:00 - 2018-11-18 15:30:34
Mısıroğlu’na hakaret katillere ziyaret

Tarihçi Kadir Mısıroğlu’nun hasta yatağında ziyaret edilmesini hazmedemeyenler; PKK’lı, DHKP-C’li, HDP’li hainlere ziyaret gerçekleştiriyor, ölen teröristlerin cenazesine katılıyor. Bununla da yetinmeyen tarih düşmanı terör seviciler, eli kanlı Abdullah Öcalan’ı terör kamplarında ziyaret etmekten bile geri durmamıştı.

Vatan hainlerine hürmet gösteren, milletin adamlarına ise öfke ve kin kusmayı adet edinen azgın azınlık çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Kadir Mısıroğlu’nu hasta yatağında ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı hedef tahtasına oturtarak istifa borazanlığı yapan hazımsızlar, söz konusu vatan hainleri olunca “hürmet” kuyruğuna giriyor. Mısıroğlu’nun ziyaret edilmesine kin kusan laikçi güruh; PKK, KCK, HDP ve DHKP-C’li teröristlere hastalık bahanesiyle ziyaret üstüne ziyaret düzenliyor, teröristlerin cenazelerine gidiyor, elebaşlarını kamplarında ziyaret etmekten geri durmuyor.

‘Hasta’ teröristlere ziyaret

Tarih, laikçi azgın azınlığın ikiyüzlülüğünün bir örneğini daha yazıyor. Kitapları ve konuşmalarıyla yeni nesile tarih şuuru aşılayan duayen tarihçi Mısıroğlu’nun Ali Erbaş tarafından ziyaret edilmesinden rahatsız olan Kemalist güruh, söz konusu vatan hainleri olunca farklı tutum sergiliyor. Başını CHP’nin çektiği tarih düşmanları, terör seviciliğinde sırayı kimseye kaptırmıyor. Erbaş’ın hasta ziyaretine tepki gösteren CHP’de tam 24 milletvekili KCK’lı, DHKP-C’li, PKK’lı 81 terörist ile cezaevlerinde baş başa görüştü. Hastalık bahanesiyle gerçekleştirilen ziyaretlerde Sezgin Tanrıkulu, Ali Haydar Hakverdi, Ali Şeker, Oğuz Kaan Salıcı, Mahmut Tanal, Veli Ağbaba, Selin Sayek Böke, Zeynep Altıok, Gamze Akkuş İlgezdi gibi CHP’liler başı çekti. Kadir Mısıroğlu için “vatan, millet düşmanı” iftirası atan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terörist ziyaretlerine ilişkin, “Biz hapiste hasta yatan PKK’lıya da gittik DHKP-C’liye de gittik” itirafında bulundu.

PKK zanlısı da ailesi de baş tacı

Hasta hürmeti yalnızca terör yandaşlarına olan CHP, PKK/KCK soruşturması kapsamında cezaevine konulan Ahmet Türk konusunda da kendisini gösterdi. CHP’den vekil olduğu dönemde Şafak Pavey, 18 yıl hapsi istenen Ahmet Türk’ü “hasta ve yaşlı” olduğu gerekçesiyle iki defa cezaevinde ziyaret etti. Deniz Baykal da terör zanlısı Ahmet Türk’ün ailesine “geçmiş olsun” ziyaretine gitti.

Terörist cenazesinde gözyaşı

Mısıroğlu’nu hedef gösteren tarih düşmanları, teröristlerin dirilerine olduğu gibi ölülerine de saygı göstermekten çekinmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve ‘Rezidans Solcusu’ İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, YPG/PKK saflarında çatışırken 2015’te Suriye’de ölen terörist Aziz Güler’in cenaze törenine katıldı, gözyaşı döktü.

Demirtaş’a ziyaret üstüne ziyaret

50 Kürt kökenli vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6-7 Ekim olaylarının tahrikçisi olan, ekürisi Figen Yüksekdağ ile birlikte sırtını PKK’ya dayayan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a Edirne Cezaevi’nde ziyaret kuyruğuna giren de yine CHP’liler oldu. HDP’den yalnızca 7 vekilin ziyaret ettiği Demirtaş’ın ayağına CHP’den 17 milletvekili gitti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bebek katili Öcalan’a gül!

Gazete ve TV kanalındaki yayınlarla Mısıroğlu’nu ziyaret ettiği için Erbaş’ı hedef gösteren Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, terör elebaşısı Abdullah Öcalan ile iki kez görüştü. 1989 ve 1991 tarihlerinde Beka Vadisi’nde PKK taburlarını denetleyen Mao’cu Perinçek, Öcalan’a gülücükler saçtı, kanlı eline gül tutuşturdu

_______________________________

ÜÇ LİDERE 'YUNAN MEZALİMİ' KİTABI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın tarihçi Kadir Mısıroğlu’na ziyaretini tartışma konusu yapanlara manidar bir karşılık geldi. Sebil Yayınevi, Kadir Mısıroğlu’nu “Yunancılık”la itham eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Mısıroğlu imzalı “Yunan Mezalimi” kitabını gönderdi. Yunan gavurunu ifşa eden eser, MHP ve İP liderlerine de ulaştırıldı.

İFTİRALARI ÇÖKERTEN, YUNAN ZULMÜNÜ ANLATAN ESER

Gerçekleştirdiği bir konuşmada sarf ettiği “Yunan galip gelseydi CHP’nin tek parti döneminde yaptıklarını yapamazdı” mahiyetindeki sözlerini çarpıtarak “Keşke Yunan galip gelseydi” sözüne indirgeyen liderlere Sebil Yayınevi’nden kitaplı cevap geldi. Kadir Mısıroğlu tarafından kurulan Sebil Yayınevi, Erbaş’ın ziyaretini fırsat bilerek Mısıroğlu’nu hedef alan ve “Yunancı” iftirası atan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, Yunan gavurunun katliamlarının belgelerle anlatıldığı “Yunan Mezalimi” kitabını gönderdi. Kadir Mısıroğlu tarafından 1966’da kaleme alınan kitap, CHP Genel Merkezi’ne ulaştırıldı.

Tarih ustası Mısıroğlu’nun Yunan katilleri deşifre ettiği kitap, ziyaret tartışmasında CHP ile aynı dili kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli ve İyi Parti lideri Meral Akşener’e de gönderildi.

FARUK ARSLAN

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın ziyaretini fırsat bilerek tarihçi Kadir Mısıroğlu’nu hedef alan ve “Yunancı” iftirası atan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na manidar bir kitap gönderildi. Sebil Yayınevi, Yunan gavurunun katliamlarının belgelerle anlatıldığı Kadir Mısıroğlu imzalı  “Yunan Mezalimi” kitabını Kılıçdaroğlu’na gönderdi. Tarih ustası Mısıroğlu’nun Yunan katilleri deşifre ettiği kitap, ziyaret tartışmasında CHP ile aynı dili kullanan MHP ve İP liderlerine de ulaştırıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23