• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncusu hayatının şokunu yaşadı! Müşterisinden dayak yedi

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncusu hayatının şokunu yaşadı! Müşterisinden dayak yedi

İstanbul'da hem taksicilik yapan hem de sinema oyunculuğu ile tanınan isim, Çekmeköy'de yaşadığı olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Taksici oyuncu, aracına aldığı yolcunun kendisine saldırdığını ileri sürerek darp raporu aldı.

#1
Foto - Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncusu hayatının şokunu yaşadı! Müşterisinden dayak yedi

İddiaya göre olay, Çekmeköy Taşdelen Mahallesi'nde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Taksiye binen yolcu ile taksici oyuncu Emin Balcı arasında, yolcunun kendisini tacizle suçlaması üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle yolcunun küfür ve hakaret ettiği, araç içerisindeki evrakları dağıttığı ve taksiyi ele geçirerek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Balcı'nın iddiasına göre şüpheli, araçta bulunan taksimetre ve POS cihazına da zarar verdi. Olay sırasında yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, taksinin araç içi kamera görüntülerinin de inceleneceği öğrenildi.

#2
Foto - Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncusu hayatının şokunu yaşadı! Müşterisinden dayak yedi

Yaşanan arbede sırasında çevredekilerden yardım isteyen Balcı, olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldı ve şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Balcı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Herkes camlara çıktı, video çekti. Araç içindeki kamera kayıtlarını emniyet güçleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden talep etti. Kaval kemiğime tekmeler attı ve şişlik oluştu. Yolcu biber gazı sıktı. Aracın içindeki taksimetreyi, aynayı ve POS cihazını kırdı. Aracın içine ve dışına tekmeler attı. Şoför koltuğuna oturarak aracı kaçırmaya çalıştı. Alkollü ya da madde etkisi altında olduğunu düşünmüyorum."

#3
Foto - Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncusu hayatının şokunu yaşadı! Müşterisinden dayak yedi

Balcı ayrıca, taksimetre ücretinin 230 lira tuttuğunu, yolcunun önce 200 lira verdiğini, kalan 30 lirayı istemesi üzerine ise 200 lira daha uzattığını söyledi. 170 lira para üstü verdiği sırada arka koltuktan saldırıya uğradığını iddia etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23