• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minik Meryem için umut ışığı olacak gelişme

Yeniakit Publisher
2020-02-12 09:46:03 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Minik Meryem için umut ışığı olacak gelişme

Manisa’da yaşayan ve NCL (beyincik erimesi) hastası olan 3,5 yaşındaki Meryem ve ailesi Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret etti.

Manisa’da yaşayan ve NCL (beyincik erimesi) hastası olan 3,5 yaşındaki Meryem ve ailesi Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Vali Deniz, minik Meryem için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, NCL hastası olan 3,5 yaşındaki Meryem ve ailesini ağırladı. Ziyarette baba İbrahim Karaman ile anne Sevnaz Karaman, 14 farklı çeşidi bulunan ve genetik bir rahatsızlık olan NCL hastası 3,5 yaşındaki kızları Meryem Karaman’ın yurt dışından ithal edilen ve 3 aylık 1 milyon TL olan ilacının temin edilebilmesi için yardım kampanyası başlatılmasında destek olan Vali Ahmet Deniz’e teşekkür etti. Ziyarette Karaman ailesi ile yakından ilgilenen Vali Deniz, “Çocuklarımızın sağlığı hepimiz için önemli. Meryem’in tedavisi ve bakımında sizlerin yanındayız. Yardım kampanyasını Manisa Valiliği olarak 10 bin TL ile başlatıyoruz. Manisalı hayırseverlerimizin de Meryem’e destek olacağına eminim” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23