• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mini etekli olsaydı neler olurdu neler! Kaldırımdaki başörtülü kadına alçak hareket

Yeniakit Publisher
2022-06-14 14:51:00 - 2022-06-14 14:52:34
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

İstanbul Esenler’de başörtülü kadına bir kişi tarafından alçakça saldırı yapıldı. Kaldırımda yürüyen iki gençten biri karşıdan gelen başörtülü kadını iterek yere attı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, ‘Saldırıya uğrayan mini etekli olsaydı, laikçiler ortalığı ayağa kaldırırdı’ yorumlarına neden oldu.

Olay, dün saat 13.50 sıralarında Esenler Fevzi Çakmak mahallesi Fevzi Çakmak caddesinde üzerinde yaşandı. Kaldırımda yan yana yürüyen iki gençten biri karşıdan gelen yaşlı kadını iterek yola düşürdü. Neye uğradığını şaşıran kadın çevredekilerin yardımı ile ayağa kalktı.

Dükkandan çıkarak kadına yardım eden vatandaşlar ne olduğunu anlamayarak sağa sola bakındı. Kadının düştüğü sırada yoldan hızla geçen bir araç olmaması ise faciaya engel oldu. Gençlerin hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi tepki topladı.

O anlar çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırıya uğrayan kadının mini etekli olması durumunda ise başına neler geleceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdul

20 yıldır adaleti düzeltemedik çok yazık.malesef kadrolaşmayı ak parti dönemindede chp zihniyeti yapıyor vesselam.

hacegan

yazıklar olsun nasıl insanlar? bunlar kadem duymadımı ünlü biri olsaydı ziyaretine bile giderlerdi sessiz toplum olduk birileri bizim sabrımızımı sınıyor yönetenler zaten duyarsız YA SABIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23