• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Özil'in golü sonrası Sinan Gümüş'ten olay paylaşım

Yeniakit Publisher
2021-09-17 09:46:00 -
Mesut Özil'in golü sonrası Sinan Gümüş'ten olay paylaşım

Eintracht Frankfurt deplasmanında Fenerbahçe'nin golünü kaydeden Mesut Özil, Almanları fena halde çıldırttı. Sarı lacivertlilerde kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ün paylaşımı ise olay oldu.

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş, Mesut Özil'in Eintracht Frankfurt ağlarına gönderdiği golün ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.
Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintracht Frankfurt ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertlilerin öne geçtiği mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golü 11. dakikada Mesut Özil'den gelirken ev sahibi ekip 41. dakikada Lammers ile skoru dengeledi. Bu sonuçla birlikte iki takım da Avrupa Ligi gruplarına birer puanla başladı. Ayrıca sarı-lacivertlilerin bu sezonki yenilmezlik serisi de 7 maça çıktı.

Sinan Gümüş paylaştı

Fenerbahçe'de transfer döneminde sarı lacivertli yönetimle yaşadığı problem sebebiyle kadro dışı kalan Sinan Gümüş, Mesut Özil'in Eintracht Frankfurt ağlarına gönderdiği golün ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Sinan Gümüş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımına "#YaÖzilYa" yazdı. Söz konusu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kazım koyuncu

Bu paylaşımı haber yapacak ne var.Hic anlamadım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23