Mersin'de bin metrelik ağ serdi 1 balık yakaladı
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Av yasağının kalkmasının ardından Mersin'in Silifke ilçesinde denize açılan balıkçı, serdiği bin metrelik ağda sadece 1 balıkla karşılaşınca şaşkınlık yaşadı
Mersin'in Silifke ilçesinde bir balıkçı, denize serdiği bin metrelik ağla sadece 1 balık yakalayabildi.
Av yasağının kalktığı Akdeniz'de teknesiyle Boğsak koyundan denize açılan Mehmet Kırtıl (43), Dana Adası yakınlarında bin metrelik ağ serdi.
Gün doğmadan önce serdiği ağı büyük umutla toplayan Kırtıl, sadece 1 kuzu balığının yakalandığını görünce şaşkınlık yaşadı.
Kırtıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağda tek balık görünce şoke olduğu belirterek "Büyük umutlarla geldik ama kısmetimize sadece 1 balık düştü. Ama sürekli de böyle olacak diye bir şey yok. bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa bir gün ağımız balıkla dolacaktır." ifadesini kullandı.