• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Manşetleri bana gönderiyorlardı' ifşaatını yapmıştı! O isimle birbirlerine girdiler

Yeniakit Publisher
2019-11-18 11:36:00 - 2019-11-18 11:46:53
'Manşetleri bana gönderiyorlardı' ifşaatını yapmıştı! O isimle birbirlerine girdiler

Eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün “Bugün bağımsız ve özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderiyordu, 'Uygun mudur' diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu” sözlerinin yankıları sürüyor. Ahmet Hakan, Öztürk'ün bu sözlerine 'İfşası çöptür' diyerek cevap verdi. Sosyal medyada yaşanan tartışmanın ardından Öztürk, dikkat çeken bir isim verdi.

Basın camiasında büyük bir kavganın fitili resmen ateşlendi. Ahmet Hakan, Kemal Öztürk birbirine girdi. Hakan, isim vermeden ''manşetleri bana gönderiyorlardı'' açıklamasında bulunan Öztürk'ü cesaretsizlikle suçladı ve ''ifşası çöptür'' dedi. Öztürk ise Twitter'dan yanıt verdi.

Eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde basın danışmanlığını yapmış Kemal Öztürk’ün, “Bugün bağımsız ve özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderiyordu, 'Uygun mudur' diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu” sözlerinin yankıları sürüyor.

Kemal Öztürk'ü cesaretsizlikle suçladı

Yani karşımızda iki eksikli bir ifşa var. Eksiksiz bir ifşa cesarettir. İki eksikli ifşa ise çöptür

Kemal Öztürk'ün ifşası çöptür

Bugün Ahmet Hakan Hürriyet’teki köşesinde Öztürk’e tepki gösterdi. Hakan Öztürk’ü ''Kimmiş bu “Uygun mudur” diyerek gazetelerinin manşetlerini kendisine gönderenler? İsim vermiyor Kemal Öztürk.Daha da önemlisi...“Uygun mudur” diye manşet gönderen gazete yöneticilerine ne cevap verdiğini de söylemiyor. Yani karşımızda iki eksikli bir ifşa var. Eksiksiz bir ifşa cesarettir. İki eksikli ifşa ise çöptür’’ sözleriyle eleştirdi.

Twitter’da Ahmet Hakan’a yanıt

Kemal Öztürk’ten ise yanıt gecikmedi. Öztürk sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Ahmet Hakan’a dikkat çeken bir cevap verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kemal Öztürk: Cesaret gösterilecek yeri karıştırmamak lazım!

Bir isim açıklayayım! İstifa eden adamın adı Vahap Munyar’dır

Paylaşımında ''bir isim açıklayayım'' diyen Öztürk, Ahmet Hakan’ı Hürriyet Gazetesi’nde geçen günlerde yaşanan işten çıkarmalara sessiz kalmakla suçladı. Öztürk, Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar’ın istifasının cesurca olduğunu söyleyerek ''Cesaret gösterilecek yeri karıştırmamak lazım’’ dedi ve Tweeti attı:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sukru

Vahap munyar ne alâka şimdi.Sen sana manşetleri için olur isteyenlerin adını açıklasana.Yoksa müfteri olduğuna kanaat getirilecek.

Zeki

Bağımsız bir gazeteci yoktur. Hepsi yandaştır. Mesleğin tabiatı böyledir. Olduğu gibi kabul etmek gerek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23