• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kreşte skandal olay! 'Tahterevalliden düştü' yalanı kamerada ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2022-06-24 18:22:00 - 2022-06-25 00:55:47

İstanbul Bayrampaşa'da kreş yetkilileri tarafından tahterevalliden düştüğü söylenilen 17 aylık bebeğin, 2,5 yaşındaki çocuk tarafından darbedildiği güvenlik kamerası tarafından ortaya çıktı.

Bayrampaşa’da özel bir kreşte 17 aylık çocuk, 2,5 yaşındaki çocuk tarafından darp edildi. Minik çocuğun ailesine kreş yetkililerinin tahterevalliden düştü dediği iddia edilirken, küçük çocuğun ailesi kreş yetkililerinden şikayetçi oldu. Küçük çocukların kavga anları ise kreşteki güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa’da özel bir kreşte 17 aylık Süleyman isimli çocuk, 2,5 yaşındaki arkadaşı tarafından dakikalarca darp edildi. Küçük çocukların kavgasını gören kreş görevlileri, küçük çocukları ayırıp darp edilen çocuğu sakinleştirmeye çalıştı.

Tahterevalliden düştüğünü söylediler

Kreş tarafından ailelere gönderilen bilgilendirme mesajı gelmeyince minik Süleyman’ın ailesi şüphelenerek kreşi aradı. Bir süre sonra kreş görevlileri minik Süleyman’ın ailesini arayarak, küçük çocuğun tahterevalliden düştüğünü ve uyuttuklarını söyledi.

Küçük çocuk 17 aylık bebeği darbetti

Kreşte odada 17 aylık bebeği darbeden 2,5 yaşındaki küçük çocuk, koridorda da arkadaşını darp etti. Küçük çocuk kreş yetkililerinin gelmesiyle minik Süleyman’ı bıraktı. Kreşe gelen aile, küçük çocuğu hastaneye götürdü. Küçük çocuk hastanede tedavi altına alınırken, aile ise kreş yetkililerinden şikayetçi oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kreşteki o anlar kamerada

Bayrampaşa’da kreşte yaşanan çocukların kavga anları ve sonrasında yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde küçük çocuğun oyun oynarken diğerini darp etmeye başladığı ve kreş yetkililerinin araya girmesiyle ayrıldıkları görülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Man

Kesinlikle normal bir durum değil. 2.5 yaşında bir çocuk neden bebeği darpeder? Muhtemelen sorunlu bir ailede yaşıyor. Bahse girerim ailesi başkalarına vurmayı öğretiyordur.

devrim

aklınızı başınıza alın evinizde oturup kendiniz bakın. başkası senin çocuğuna ancak bu kadar bakar. sadece paranı alır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23