• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kırklareli'nde Lokantayı kurşun yağmuruna tuttular

Yeniakit Publisher
2018-05-22 21:59:00 -
Kırklareli'nde Lokantayı kurşun yağmuruna tuttular

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde inşaat işçileri Emin Bulanık ve akrabası Yaşar Bulanık, lokantada yemek yerken, uğradıkları tabancalı saldırı sonucu öldü. Olayın şüphelileri E.K. ve M.B. polis tarafından gözaltına alınırken, 1 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olay, Lüleburgaz'a bağlı Edirne Bayırı mevkiindeki bir lokantada meydana geldi. Silahlı 3 kişi, lokantaya gelerek, iddiaya göre, borç- alacak yüzünden husumetli oldukları inşaat işçileri Emin Bulanık ve akrabası Yaşar Bulanık'a yemek yedikleri sırada tabancalarla kurşun yağdırdı. Saldırganlar koşarak lokantadan çıkıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Emin ve Yaşar Bulanık'ın yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Emin ve Yaşar Bulanık'ın cesetleri, savcı ve polisin incelemesinin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Polis, kısa süre sonra şüpheliler E.K. ve M.B.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Kaçan diğer şüphelinin yakalanması içinde çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23