• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kerkük'te PKK paçavrasına tepki

Yeniakit Publisher
2017-05-10 16:18:55 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Kerkük'te PKK paçavrasına tepki

Kerkük Kaymakamı Salihi, "Terör örgütü PKK'nın Kerkük kent merkezinde flama asma ya da bulunma gibi hiçbir hakkı yoktur" dedi.

Irak'ın Kerkük Kaymakamı Kamil Salihi, kent merkezinde terör örgütü PKK'ya ait paçavra ve örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin asılmasına tepki gösterdi.

Kaymakam Salihi, düzenlediği basın toplantısında, "Elinde resmi izin olmadıkça terör örgütü PKK'nın Kerkük kent merkezinde flama asma ya da bulunma gibi hiçbir hakkı yoktur. Kerküklülerin çıkarına olmayan bu tür örgütleri kentimizde istemiyoruz." dedi.

Kerkük'te ne PKK ne de başka bir terör örgütünün barınmasına izin vermeyeceklerini belirten Kaymakam Salihi, "Daha önce DEAŞ ile mücadeleyi bahane ederek ya da her ne amaçla Kerkük'e gelmiş olursa olsunlar, Peşmerge gücünün Kobani'yi terk ettiği gibi PKK'lıların da buraları terk etmesi gerekiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23