• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Esed’den "Türkiye" adımı! Vay alçak herif vay

Yeniakit Publisher
2022-07-17 12:39:00 -
Katil Esed’den "Türkiye" adımı! Vay alçak herif vay

Türkiye'nin Suriye'ye operasyon için hazırlıkları sürerken, Esed'e bağlı askerlerin bölgeye takviye yaptığı ortaya çıktı. PKK/PYD terör oluşumları ise Rusya'dan yardım istedi.

Arap Baharı ile birlikte kaosun, şiddetin ve belirsizliğin devam ettiği Suriye’den yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor… Türkiye’nin son dönemde Suriye’nin kuzeyine askeri bir operasyon hazırlığı içinde olduğunun sinyalini vermesi bölgedeki terör örgütlerini endişelendirdi.

Omurgasını terör örgütleri PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu ve sırtını ABD’ye dayayan Suriye Demokratik Güçleri, Rusya’dan yardım çağrısında bulundu. Terör örgütü elebaşı Mazlum Abdi açıklamalarda bulundu. Terör örgütü elebaşı, Rusya’ya sitem ederek yeterli hamleleri yapmamakla suçladı.

Terörist elebaşı, Rusya ile görüşmeler sonrasında bölgeye Şam ordularının girdiğini söylerken, uluslararası kamuoyunun da zayıf bir pozisyonda olduğunu dile getirdi. Terör örgütü elebaşı, Rusya’nın daha aktif olmasını istedi.

Esed'in askerleri takviye yaptı

Öte yandan İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, Suriye'nin eli kanlı Devlet Başkanı Beşar Esed’e bağlı askerlerin yeni bir hamle yaptığını aktardı.

Sivil toplum kuruluşu, Şam ordusunun Tel Tamer yakınlarına konuşlandırıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, bölgede halihazırda bulunan Suriye askerlerine takviye yapıldığı belirtildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Soylu

gün gelecek ve eset Akdeniz'e dökülecek, iyi ne abd ne rusya ne iran nede israil kurtaramayacak

vatandaş

reis saolsun aylardır geliyok gelecek yapacak edecek deyip duruyor adamlarda hazırlık yapıyor. bizim salıklığımız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23