• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

itunes indir

Yeniakit Publisher
2020-09-30 14:50:00 -
itunes indir

İtunes nasıl kurulur, İtunes nasıl kullanılır? Bilgisayara iTunes nasıl indirilir? İşte Itunes bedava müzik indirme uygulaması detayları.

iTunes iphone telefonların vazgeçilmezleri arasındadır. itunes nedir nasıl kullanılır, telefon nasıl bağlanır? Apple Music, Apple TV ve Apple Podcasts. Mac’inizde sınırsız paylaşımlar yapmak ve eğlencenin doruklarına çıkmak istiyorsanız itunes uygulamasını indirmeniz gerekir.  En sevdiğiniz müzikleri, filmleri ve milyonlarca şarkıyı reklamsız olarak çevrimdışı indirip dinleyebilirsiniz. İPhone veya iPad'iniz varsa, Apple Music dinlmenin keyfini yaşayın. iTunes Müzik uygulamasını açtıktan sonra ücretsiz. dene seçeneğini tıklayarak müzik dinleyebilirsiniz. 

iTunes nasıl indirilir?

iTunes indirmek için iTunes indir sayfasına tıklanılır. iTunes yüklemek için tıklayınız.

Apple iTunes indirme sayfasına giriş yaptıktan sonra sayfanın altında Diğer sürümleri mi arıyorsunuz? Yazısının alttında macOS, Windows kısımlarını göreceksiniz. Windows yazısını tıkladığınızda iTunes’in indirileceğini sayfanın üst kısmına giderseniz göreceksiniz. 

Hemen indirin sekmesini tıkladığınızda iTunes indirimi yapılacaktır. iTunes uygulamasının masa üstüne indirildiğini göreceksiniz. Daha sonra iTunes uygulamasının yükleyicisini tıklayarak bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Telefonunuzu iTunes’a nasıl bağlanır?

iTunes’a bağlantı kurduğunuzda telefonunuza bir uyarı gelecektir. Bu uyarı bilgisayara güven, güvenme. Burada yapılması gereken güveni seçmenizdir. iTunes daha sonra bir gönderecektir bu kez telefonunuzun şifresini telefonunuzdan girmenizi isteyecektir.

iTunes’a resim, müzik, albüm nasıl atılır?

iTunes’a bağlı iken telefon simgesine tıklanır. Eğer iTunes’dan telefona fotoğraf atılması isteniyorsa fotoğraflar kısmı seçilir ve üst kısımda fotoğrafları eşzamanla yazısının yanındaki kutucuğu aktif ediyorsunuz. Daha sonra klasör seç tıklanır ve istenilen fotoğraf yüklenir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23