• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi alışveriş yoğunluğu

Yeniakit Publisher
2020-04-21 16:05:48 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi alışveriş yoğunluğu

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar, ramazanın da etkisiyle Eminönü'ndeki gıda satışı yapılan yerlerde yoğunluk oluşturdu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında, 23 Nisan Perşembe gününden itibaren İstanbul'un da arasında yer aldığı 31 kentte, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Hem 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması hem de ramazanın 24 Nisan'da başlayacak olması dolayısıyla vatandaşlar Eminönü'ndeki Mısır Çarşısı ile gıda satışının yapıldığı yerlerde yoğunluk oluşturdu.

Alışveriş noktalarında birçok kişinin maske taktığı ancak bazılarının sosyal mesafeye dikkat etmediği gözlendi.

Öte yandan, Beşiktaş ve Sarıyer'de de birçok kişinin "evde kal" çağrılarına uymadığı, market ve bankaların önünde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23